Stay strong

Den 2012-10-30, kl 22:01:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Såg fram emot att sätta mig och dricka te framför ett nytt gossip girl och how i met your mother avsnitt när jag kom hem men de hade inte kommit ut än. De kommer annars ut på natten (svensk tid) på sidan. Jag tyckte att det var väldigt konstigt så jag kollade självklart kommentarerna och googlade på det. Då står det att på grund av stormen har många serier, bland annat gg och himym blivit uppskjutna. Trist tycker jag som bor i Sverige men hur har dom som bor på usas east coast just nu egentligen? För ni har väl alla hört om Sandy? Stormen alltså, inte Sandy i The O.C. (Haha bäst humor, jag vet) Läste en artikel om det. Tryck HÄR för att läsa den. De har fått in ungefär 80 rapporterade dödsfall hittills. 
 
Några bilder från New York och Atlantic City de senaste dagarna. Komiskt att jag blir irriterad på att serierna blir uppskjutna medans usa har en utav de värsta stormarna någonsin. Hoppas att den slutar snart.
 

iskallt

Den 2012-10-28, kl 20:59:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom nyss (en timma sedan haha) hem från en promenad med Jennifer. Det var iskallt men trevligt och mysigt! Fryser dock fortfarande. Skriver om helgen imorgon! Nu ska jag kolla på några avsnitt från mina favoritserier som jag har missat denna vecka. Godnatt♥
 

 
       
har börjat använda min vinterjacka lite, det har ju blivit så galet kallt ute!

I skolan

Den 2012-10-26, kl 13:46:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jobbar med svenskan just nu. Haha lite busigt och gå in på bloggen.... Vi har halloween tema idag och det är så många som har klätt ut sig. Super kul! Jag och Julia (en blond tjej i min klass) vi var Serena & Blair. Dock var jag tvungen att byta om förut för jag hinner inte när vi har slutat för jag måste hinna med tåget till Stockholm eftersom jag ska till pappa denna helg. Kul!

en bild på vad jag håller på med just nu:
(ett reportage om H&M)

dålig dag

Den 2012-10-24, kl 18:08:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Gud vilken dålig dag det här har varit. Matteprovet hade blivit flyttat till idag (vi fick reda på det på mattelektionen?!?!??!) och därför hade jag inte pluggat speciellt mycket och det gick super dåligt verkligen. Riktigt irriterande att de inte berättar om de flyttar ett prov. Vi ska ju ha chansen att hinna plugga till det också liksom. Sen somnade jag på tåget och vaknade när vi stod stilla i Kristinehamn. Tur att jag vaknade annars hade jag åkt tillbaks till Karlstad igen vilket inte hade vart speciellt lyckat. När jag skulle cykla hem började det regna, alltid kul att cykla i regn. Men något som är positivit med denna dag är att Pretty little liars halloween avsnitt kom ut idag. Synd bara att nästa avsnitt kommer 2013. Ska fortsätta kolla på avsnittet och sen ska jag mejla min mattelärare (vi hade en vikarie för hon var sjuk) och fråga vad fan som hände idag egentligen. Ha en bra kväll, puss!

le weekend

Den 2012-10-21, kl 23:12:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Helgen har vart super. Lördagen tillbringades åt att vara barnvakt och plugga, sen vid sex tiden ringde Jennifer och frågade om jag ville hänga med till Oliver igen. Så vi åkte dit och där var även Albin. Sen kom jag hem vid halv 12 och fick smyga in för att alla låg och sov??!?!? Hur kan sju personer ligga och sova halv 12 på en lördag? Hm... Idag har jag städat lite, hjälpt till med maten, sovit, kollat på fem svenska hollywood fruar avsnitt som jag har missat och bara allmänt chillat lite. Har kollat på Solsidan hemma hos mormor och morfar också. Trevligt!
Nu ska jag krypa under mitt gosiga täcke och sova, godnatt

Freeedag

Den 2012-10-19, kl 22:50:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom nyss hem från en massa kompisar. Har haft en så galet kul kväll. Spenderade kvällen med Jennifer, Jossan, Oliver, Albin och Gustav! Det är nog de mest väluppfostrade killarna jag känner:P Har haft en väldigt bra fredag i alla fall. Har ingen aning om vad jag ska hitta på imorgon, men jag får se då. Nu ska jag kolla på en film och sen sova. Godnatt ♥

Studiedag

Den 2012-10-19, kl 09:35:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är ledig idag så min helg började igår, sjukt gött! Känns välbehövt efter denna vecka... Är helt slutkörd:P
Det är ändå lite tråkigt, gillade min prao plats lite faktiskt. Speciellt när jag fick gratis chailatte haha. Idag ska jag baka en massa och dra till stenstalid och säga hej en snabbis. Har saknat vissa där ♥ Haha! 
Instabilder:
 

 
1. Min "fina" tröja som jag var tvungen att använda hela veckan. 2. Moi på väg till sista prao dagen = glad, haha. 3. Jag & min lunch! Fick välja vilken mat jag ville men jag var inte speciellt hungrig i onsdags. Tack Wayne's för all gratis mat & fika! (och alla chailatte) 
Nu ska jag dra! Ha en bra dag

+/-

Den 2012-10-16, kl 22:26:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ganska bra men galet stressig dag. Har haft fullt upp hela dagen förutom de sista två timmarna. Slutar ju fyra och runt två började klockan gå i slowmotion kändes det som. 

 

+

Wayne's chef var där idag och då blev jag förfrågad om sommarjobb och helgjobb, kul!

Regnig dag, mysigt genom cafe fönstrerna

Hittade mobilen för en stund sedan!!!!!

Kul dag

Kan gå upp klockan halv åtta imorgon, hur skönt är inte det?!

Har druckit chailatte idag igen (får gratis hihih:P) det är det godaste som finns

Världens bästa vovve ligger bredvid mig

Finns ett nytt himym avsnitt ute att se

-

Har sjukt ont i fötterna

Regnig dag, mindre mysigt när jag skulle cykla hem

Kände mig handikappad hela dagen pga av att jag inte hade någon mobil

Hittade den på ett pinsamt ställe... 

Måste plugga men jag orkar inte

Pga av att jag inte orkar plugga kommer provet att gå dåligt

Jag är galet trött efter idag och längtar ärligt talat inte till imorgon 

Måste lämna tillbaks böcker till biblioteket

Min data laddare+ mobil laddare glappar, varför?!?!?!?

Jag är den enda med en mac i min familj så jag har ingen laddare att låna när min inte funkar

 

Nu ska jag kolla på det nya himym avsnittet och sen ska jag sova, godnatt!♥


Wayne's

Den 2012-10-16, kl 07:52:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag börjar min andra praodag! Börjar klockan tio hela veckan. Fattar ni hur gött det är att kunna gå upp klockan sju? Har inte gjort det sen jag bytte skola (förutom helger). Så nu är jag super pigg! Har ätit lite frukost och ska sätta mig och dricka te och kolla på det andra GG avsnittet som kom ut igår. Skulle ha kunnat sovit till halv åtta men sju är redan typ två timmars sovmorgon för mig så. Tänkte ta kort på den snygga Wayne's Coffee tröjan jag fick som jag ska ha på mig när jag är, men jag hittar ju inte min mobil så... Det har i alla fall vart rätt så kul, förutom när det inte kommer så mycket folk. Men några från klassen har faktiskt tittat in och det är kul så ni får gärna fortsätta med det! ;)
Ha en bra dag idag♥

BORTA

Den 2012-10-15, kl 23:25:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
min mobil är borta, vill inte att mobilen ska vara bombad med sms när jag hittar den så smsa INTE tack
säger till när jag har hittat den!

svar på kommentar

Den 2012-10-15, kl 23:24:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Fick en kommentar från en tjej som heter Olivia
 
Hej, vilken fin blogg du har! 

Hur många läsare har du ungefär? 

Kan inte du ha en spalt med typ en massa tips på kläder, vad som är inne och så? 

Kan du något gott nyttigt recept? 

Hur är det att gå på en engelsk skola? 

Det var några frågor jag hade, skulle vara tacksam för svar! 

:D 
 
 
Tack!
Det beror på hur mycket jag bloggar, ju fler inlägg jag gör desto fler läsare :P kanske 200 per dag ifall jag har lagt upp något...
Jo det kan jag väl ha :) om jag får tid, haha.
Ja, en massa! Jag kan dela med mig av några på bloggen :) 
Det är väldigt annorlunda än en "vanlig" skola, samtidigt som det är väldigt likt. Annorlunda pga av att vi pratar vääääldigt mycket mer engelska (matte, engelska + no) + att flera lärare bara kan prata engelska. Eller som min mentor som kommer från Kanada och som kan prata svenska men föredrar att prata engelska. Skolans sätt är också rätt lik det amerikanska skolsättet, med kvarsittning osv. Bara att vi har det väldigt disciplinerat. Några i min klass tog upp mobilen på en lektion häromdagen och läraren såg, de fick kvarsittning i en timma pga av det. (Kvarsittningar är alltid på fredagar, kul va? hahaha). Men jag älskar skolan! Och jag gillar att man pratar så mycket engelska. Hoppas du är nöjd med svaren :) 

Mon weekend

Den 2012-10-14, kl 20:30:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Har haft en riktigt bra helg! Bättre än någon på riktigt länge faktiskt. I fredags gick jag till bygget och träffade en massa folk. Hade så himla kul och det var super att träffa de flesta igen! I lördags slappade jag mest på förmiddagen och sen på kvällen mötte jag upp Anna i Karlstad och vi gick till en tjej i våra klass. Hon har fyllt år så hon hade fest. Det var super kul! Speciellt att göra något tillsammans med tjejerna i klassen. Sen på kvällen kom Annas mamma och hämtade mig och Anna och så sov jag hos henne. Åkte hem idag runt tolv tiden. Var rätt skönt att åka hem så tidigt för jag hade endel saker hemma att fixa! Nu har jag precis kommit ur duschen oc tänkte sätta på en film och sen sova.
 
+
Praoen börjar imorgon
 
-
Har inte fått något prao papper så jag måste till skolan först imorgon
Mår illa, gör jämt det efter att jag har ätit nu förtiden
Är trött

Nyss

Den 2012-10-12, kl 23:25:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom nyss hem från bygget. Har haft jätte kul verkligen. Trevligt att träffa en massa gamla kompisar! 
NU: glass och film med mon frere.
Gonatt
 

depp-dagen med muchos tankar

Den 2012-10-12, kl 16:57:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Haha jag har känt mig värsta deppig idag... Våran SO lärare visade en liten stund på en dokumentär om en schimpans. Början fick mig att börja gråta lite, sen kunde jag inte släppa det under matte lektionen så Fanny fick damp på mig för att jag satt och grät hela tiden.. Hahaha värsta nervvraket. Lovade henne att inte kolla klart på den men jag tror att jag måste det!
 
Är det bara jag eller går veckorna jätte fort? Jag menar, jag började ju nyss åttan och nu har det redan gått hur många månader? Nästan tre månader. Gud vad fort tiden går... Något som är kul är att denna månad har jag känt mina bästa klasskamrater i 7 månader!! Känns som att jag har känt dem i hela mitt liv. Säger som Bella (i twilight), jag har aldrig riktigt passat in någonstans förens nu. Bästa klassen verkligen! Är därför alltid lite ledsen när det blir fredag. Då är veckan nästan slut och jag vill träffa alla varje dag :( Gött med helg ändå dock. Men det känns som att eftersom tiden går så fort kommer vi snart att stå där med våra caps & gowns på skolavslutningen i nian. Haha längtar men samtidigt inte, vill inte bort från denna skola!
 
Nu ska jag kolla på TVD som kom ut i morse! Älskar denna vecka, först GG, ett till avsnitt av HIMYM och nu TVD ♥♥ 

Friday

Den 2012-10-12, kl 07:16:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

moii

Den 2012-10-10, kl 21:50:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
två charmiga bilder på mig från denna vecka... kul att jag har samma ansiktsuttryck :P

hemkunskap

Den 2012-10-10, kl 19:27:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Love you guys xoxoxoxoxo
Förätt: Grekisk förätt, köttbullar, ?pita bröd? och tsatziki
Huvudrätt: Kina mat, friterad kyckling me ris och såser
Efterrätt; den gjorde min grupp!!! vi är bäst!!! vi gjorde en Devil's food chocolate cake, yummy. En tre lagers chokladtårta gjord av choklad med choklad emellan och chokladglasyr med choklad doppade jordgubbar. Haha lite choklad va? :P Förstår ni varför jag mådde dåligt hela dagen? haha
 
cred till Fannyabanny för bilderna, tack fanny, hennes blogg http://annyslife.blogg.se/

+/-

Den 2012-10-10, kl 17:19:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
v.41
 
+
På lördag ska jag hem till en tjej i klassen för hon har en filmkväll pga födelsedag
Är klar med min no uppgift
Nästa vecka= prao på Waynes på stora torget! 
Börjar 10 och får gratis lunch hela veckan, låter inte det gött?
Ska äntligen träffa några av mina "gamla" kompisar nästa fredag
Vi gjorde nog världens godaste tårta idag på hemkunskapen, den bestod bara av choklad, choklad och choklad
GG har äntligen börjat
På fredag kan man kolla 1a tvd avsnittet på s4, längtar!!!
Har gjort ett "slap bet" igen med en tjej i min klass om en sak, så kul!
-
Är helt galet mätt, trots att jag bara har ätit frukost idag (dock var min frukost en 3-rätters på hemkunskapen)
Har ett franska prov imorgon
Ska kolla på en hockeymatch på lördag (hatar hockey!!) gör det för min kompis skull (Anna) ♥
Veckan är snart slut
Är tvungen att jobba som fan med mitt svenska reportage (1/3 klart, inlämning: fredag)
Studiedag nästa fredag (en mindre praodag)
Har ännu inte fått reslutat på ett svenska prov, irriterande
Behöver lämna tillbaks böcker på biblioteket, har fått en massa påminnelser men jag hinner aldrig!!! 
Min bild på headern är väldigt ful men jag orkar verkligen inte ändra igen
Jag har lite ont i mina fötter
Min sockerkick från 3-rätters "frukosten" har gått ur, är rätt så trött nu
Det var -2 i morse när jag cyklade var på väg till bussen, gött, typ

Äntligen

Den 2012-10-09, kl 21:08:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Blev överlycklig i morse när jag såg att det nya GG avsnittet hade kommit ut. Kollade på det när jag kom hem. OBS FÖR ER SOM INTE GILLAR NÄR FOLK SPOILAR!!! läs inte detta. 
Och för er som har sett det, vad tyckte ni? Början och slutet var ju lugnt bäst haha.. Trevligt att Blair & Chuck halvt har hittat tillbaks nu. Hatar att Lily och Rufus är skilda och det han gjorde med Ivy var ju bara knäppt! :S
Kommer nog att gilla Serena i denna säsong, mer än vad jag gjorde i förra i alla fall. Hatar också att Georgina fortfarande är med. Och att Bart är tillbaks?! Vadå "fake dö" liksom? Gillar inte heller att Lily har tagit tillbaks honom. Det förstör serien så grymt mycket. Han dog och han borde ha fortsatt vara död. Haha här är man schyst och positiv! Nej men trots allt det tycker jag ändå att premiären var rätt så bra och jag kan inte bärga mig tills nästa kommer (det är ju ändå GG liksom så det kvittar om det suger, hela säsong fem var dålig tycker jag)..
 
Ska förresten byta blogg header, den jag har är väääldigt tillfällig. Och nu ska jag plugga sen sova.
Godnatt på er♥
 




 

WIIIIEEEE!

Den 2012-10-09, kl 21:00:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är äntligen klar med NO ppw assessmentet. Känns så grymt gött! Blev ganska nöjd, hoppas i alla fall att jag får över C.. Ska fira det med att plugga till franska provet på torsdag! Hahah liv. Kom på att jag har några matte läxor att göra också. Kul kul! 
 
Ni får några bilder på hur jag känner just nu:

Frukost

Den 2012-10-09, kl 06:39:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Sitter och äter frukost just nu. Faktiskt första gången jag sitter ner, helt stilla, och äter. Annars brukar jag vara uppe och springa (bildligt talat, jag är inte ute och springer med frukosten i handen:P) med frukosten... Har lite ångest. En stor no uppsats ska vara inlämnad idag och jag är inte klar... Det är den som utgör största delen av betyget. Är det någon gullig där ute som har ett tips på "Why teenagers get hearing loss" som inte innefattar musik för det har jag redan skrivit om. Så har ni något tips på engelska ge mig det då! då är ni bäst!

Instagram

Den 2012-10-07, kl 12:38:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
  
          

 
1. Jag spillde kakao över hela köket typ. Smidigt gjort som vanligt 2. Karlstad 3. Solig och kall höstdag
4. Vacker solnedgång 5. Jag försöker vara charmig i en mössa 6. Träd och löv, min kärlek på hösten
 
Emmalinneaenglund @ instagram, följ följ följ!
 
 
 

Älskar dig hjärtat

Den 2012-10-05, kl 16:21:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Stressad

Den 2012-10-05, kl 16:17:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Fick en fråga hur det är att pendla, det här är svaret:
 
Man blir ganska stressad när man pendlar. All stress som uppkommer när man ska hinna med en buss eller ett tåg. Man märker det när man tycker att 5 minuter är väldigt mycket. Men grejen är att varje liten minut faktiskt är väldigt mycket när man pendlar. Som idag t.ex, slutade ungefär kvat över tre, hade jag slutat 13 min över hade jag hunnit med bussen som går 16 över in till stan och då hade jag hunnit med tåget som går 44. Idag hade jag dock väldigt tur för jag hann med bussen som går 45 (missade tåget förstås) för bussen var lite sen. Hade den inte vart det hade jag fått tagit bussen 15 över eller tåget som går 46, vilket är en timme senare än om jag bara hade slutat två minuter tidigare. Förstår ni vad jag menar? Fast man vänjer sig förstås, och det är inte hela världen om man kommer hem två timmar senare om man missar bussen/tåget. Jag skulle inte byta bort allt det mot att byta skola. Aldrig! Jag går verkligen på världens bästa skola med världens bästa klasskompisar. Så det kan verkligen vara värt det, plus att om man gillar att koppla av är det ett bra sätt. 
Haha hoppas inte detta avskräckte dig:P men det är så jag upplever att det är liksom..

Fredag

Den 2012-10-05, kl 07:16:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Känns lite kul att jag åker till skolan när gatulyktorna fortfarande lyser. Fast kanske inte så kul ändå. Men jag tycker faktiskt att det är mysigt att det är kolsvart ute när jag cyklar till stationen!
Något som faktiskt är lite kul är att när jag ska gå in på google skriver jag ju vanligtvis bara "g" och så kommer den sidan på "g" man har vart inne på mest upp. Gissa vilken sida som kommer upp istället för google? Haha det är nästan pinsamt att berätta... Glosor.eu kommer upp... Hur kan jag vara inne där oftare än google? Helt sjukt. 
 
Idag är det fredag. Slutar tio över tre idag tror jag. Så jag är väl hemma runt kvart över fyra då. Ganska skönt ändå... Har hela helgen planerad! På lördag ska jag till Karlstad och sälja med några i min franskagrupp till Frankrike resan. Längtar så mycket!!!! Och på söndag ska jag hem till farmor och fira henne eftersom hon fyller år idag. Nu ska jag kolla på ett avsnitt av HIMYM och sen är jag nog framme i Karlstad. Ha en bra dag idag!

Lista

Den 2012-10-04, kl 22:35:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Fem skulle:
Skulle du vilja vara längre?

Ja kanske åtmistone 1.63-65
Skulle du vilja väga mer?
Hahaha nej
Skulle du bli arg om din flickvän/pojkvän gjorde slut om du har/hade någon?
Nej vaför skulle man bli arg? Ledsen blir man väl men inte arg
Skulle du vilja ha sex med en kändis?
Det vet jag ej

Tio kan:
Kan du röra på öronen?

Om röra på dem fysiskt (med händerna eller annat) gills så ja
Kan du slicka dig på näsan?
Haha nej
Kan du kolla i kors med ögonen?
Ja
Kan dina föräldrar lita på dig?
Ja det kan dom väl
Kan du låta bli att prata på 4 timmar?
Nej haha jag älskar att prata
Kan du vara påfest utan att dricka?
Ja
Kan dina vänner lita på dig?
Ja alltid 
Kan du tänka dig att pierca naveln?
Kanske
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar?
Japp ibland

Femton har du:
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar?

Ja 
Har du ett syskon?
5 st
Har dina föräldrar ljugit för dig?
Det har dom nog
Har du redan tröttnat på dom här frågorna?

Lite
Har du borstat tänderna den senaste timmen?
Ja
Har du funderat på hur det skulle vara att testa droger?
Nej
Har du ljugit på någon fråga än då?
Nej

Tjugo vem:
Vem är din bäste vän?

Vet inte riktigt, anna och lisa kanske, jennifer också
Vem älskar du?
Haha
Vem hade du senast sex med?

Ingen
Vem vill du bli full med första gången?
Anna tror jag, hon är så go
Vem är den bästa sångaren?

Haha jag har faktiskt ingen favorit
Vem ringde dig senast
Anna
Vem har du en liten crush i?
Caspar Lee & Finn, Jack Harries
Vem är snyggast i världen?
Dom ovanför hehe, annars får jag väl säga min hund
Vem/vilka skulle du ge en miljon till om du var tvungen att ge bort det?
Min familj defintivt för då kan dom ge tillbaks det:P skoja :P
Den snällaste personen du känner?
Den snällaste är nog Amelie men alla jag känner är snälla 
Vem såg du senast på film med?
Kommer allvarligt inte ihåg
Vem vill du prata med?
Anna tror jag
Vem sov du med senast?

Anna
Vem såg du full senast?
Haha vet inte, kommer inte ihåg det
Vem vet allt om dig?
Anna & Lisa
 
Vem kramade du senast?
Filip
Vem kan berätta allt för dig?
Dom litar på mig kan det (de andra också förstås men...ja)
Vem kan du berätta allt för?
Jennifer Lisa och Anna
Vem hatar du?
Jag har inte behov av att hata folk så jag får väl säga ingen 

Allmänt:
Vad blir ditt namn baklänges? 
amme
Har du gjort en snöängel i år?
Ja
Hur lång tid är det längsta du legat på sjukhus? 
Har aldrig legat på sjukhus
Har en dröm gått i uppfyllelse? 
Ja
Tycker du att sengångare är söta? 
Ja det är dom väl
Har du någon gång testat karate? 
Nej 
Första sporten du gick på? 
Ridning
Minimorötter eller pommes frites? 
Pommes 
Vad längtar du mest till just nu? 
Tills första snön faller =)
Hur gammal har du tänkt bli? 
1000 år gammal, tufft va?
Har du haft vattkoppor? 
Ja
Vad drömde du inatt? 
Drömde jag något kommer jag inte ihåg det
Vilken tv-serie är bäst? 
GG, PLL, TVD, HIMYM sen är desperate housewives väldigt bra också
Vad åt du senast? 
Köttfärssås och spaghetti
Höga eller låga strumpor? 
Låga
Vad är du mest rädd för i hela världen? 
Typ kanske att man inte har tillräckligt med tid för att hinna med allt man vill uppnå i livet? haha 
Läser du på baksidan av mjölkpaketen? 
Ja ibland hihi
Vad har du för färg på ditt påslakan?
Vit och svart
Bikini eller baddräkt? 
Bikini
Snyggaste läraren? 
Idrottsläraren haha
Är du mörkrädd? 

Ifall jag är ensam hemma haha :D
Har du någon gång haft på dig ett par trosor? 
Nej? varför skulle jag?
Riktig gran eller plastgran? 
Riktig, känns bättre då!
Tänt eller släckt när du ska sova? 
Släckt, kan inte somna med ljus
Godaste drickan till frukosten? 
Mjölk
Vill du bli president? 
Ne
Har du spelat tjej i en teater?
Ja
Duscha eller bada? 
Bada!
Har du gråtit i skolan nån gång?
Det har jag säkert
Har du någonsin sminkat dig som punkare? 
Hahahaha inte vad jag vet
Sjunger du på toa?
Nja
Vilken färg har din jacka
Har pinsamt många jackor så jag tänker inte babbla upp alla färger
Använder du långkallingar?
Haha bara under mina skidbyxor fast då är det ju skidställ och inte långkallingar:P
Är du höjdrädd?
Nej
Vilket land vill du åka till?
USA & Frankrike igen
Vem var den senaste som fick dig att skratta?

Haha mamma tror jag
Vad ska du göra NU? 
Sova
Vilka vitaminer åt du när du va liten? 
Vet inte
Har du fått någon komplimang idag? 
Ja det har jag nog
Har du varit med i en rättegång? 
Nej
Är du polare med grannarna? 
Ja, det är jag och pensionärerna♥
Vilka språk talar din mamma? 
Svenska
Vilka länder har du bott i? 
Sverige
Senaste piercingen? 
Har haft i näsan haha
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? 
Söndags kanske
Gay? 
Nej
Har du däckat/spytt för att du druckit? 
Nej
Har du äggat någon? 
Va?
Har du täckt någons hus med toalettpapper?
Nej haha, skulle vara kul dock:PPPP
Suger det här?
Lite
Har du varit på stranden?
Hahahahahah ja
Har du haft en stalker?
Haha skulle vart kul, tror inte det dock
Minns du din/dina musiklärares namn? 

Ja självklart, dock kan jag ju bara deras efternamn
Hur bra är din syn? 
Inte så jätte bra tror jag :P
Skulle du kunna tänka dig att simma med hajar? 
Haha dum fråga, soklart ja 
Har du varit utomlands? 
Ja
Har du sett din bästa vän naken? 
Idrotten i skolan?
Vilket är de bästa bröllopet du vart på? 
Eftersom jag bara har vart på två bröllop och båda var pappas får jag nog säga pappas!
Var är dina syskon just nu?
Ja förhoppningsvis ligger väl mina småsykon och sover (svårt och veta när 2 utav dem bor i Stockholm) och mina andra sover väl kanske (svårt och veta när en utav dem bor i Umeå) haha
Vilken tid gick du upp i morse? 
5.20
Vad ska du göra i helgen?
Jäkligt massa saker har jag planerat
När va du riktigt sjuk senast? 
Haha har inte vart det på ett tag nu
Vem är den senaste kändisen du tog på? 
Tog på?
Vad finns i din bakficka? 
Har inga kläder med fickor på just nu
Vad gjorde du kl 2 inatt?
Sov definitivt
Vad är det första du gör på morgonen?
Stänger av alarmet eller snoozar hehe

Gårdagens

Den 2012-10-03, kl 19:47:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Regnig och mysig dag! Stickad tröjan är från bikbok, leggings från bikbok, skinnjacka från Zoul 
och mina kära Hunters. Tur att det regnar ibland så jag får användning för dem!

Vackra höst

Den 2012-10-03, kl 19:40:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Details

Den 2012-10-03, kl 18:55:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jag älskar dödskalle armbandet! Det kommer från mammas smyckeskrin. Haha

Dagens

Den 2012-10-01, kl 17:14:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Just nu: Ont i huvudet, pluggar
Sen: ut och ta en efterlängtad springtur
Ikväll: plugga igen
kul liv, hejdå
 
btwww, vet att ni tycker om dåliga mobilbilder hehe

© Headerbilder från Wallpapers Wide