Bra helg

Den 2012-11-11, kl 16:27:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hanna förut hihi
 
Har haft en bra helg! Den har spenderats med bland annat några goa klasskompisar och några gamla klasskompisar! Åkte nyss hem från Hanna och nu ska jag kolla på ett gossip girl avsnitt och sen ska jag börja plugga lite. Fick A på mitt matteprov i fredags så nu är jag nöjd! Hoppas att det gick lika bra på so provet.. Ha en bra söndag!

Thursday

Den 2012-11-08, kl 18:35:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sitter och pluggar just nu. Är sååå sjukt trött. Har inte sovit speciellt bra denna vecka. Mycket plugg osv. Idag hade jag mitt andra mentortalk (utvecklingssamtal) för denna termin och det gick super! Som vanligt alltså. Har matte och so prov imorgon.. Göttgött, ska plugga och sen försöka få lite sömn!!! Godnatt allihop

Jobbig dag

Den 2012-11-05, kl 21:39:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tjaaa... Måste erkänna att det var rätt kul att komma tillbaks till skolan igen efter lovet. Har saknat alla goa människor! Har dock haft ett väldigt bra lov också. Men runt sista lektionen fick jag en grym huvudvärk och när jag skulle åka hem var tåget helt smockfullt för stockholm tåget var försenat så alla som skulle med det var tvungna att gå på det i kristinehamn... Tur att jag fick en sittplats i alla fall, det var många som var tvungna att stå upp. Sen när jag kommer hem spöregnar det, så jag tog bussen hem. Får dock gå en rätt lång bit ändå, i spöregn. Min huvudvärk hade inte släppt än och jag kände mig så himla sliten. Gör jag iofs nu också. Känns som jag inte har sovit på flera dagar. Huvudvärken har dock släppt, tur nog. Haha gud vad jag klagar hela tiden. Känns som jag klagar i varje inlägg jag gör... Har iaf spenderat mina trötta timmar efter skolan nu med två bästisar:
Harry Potter och chai-te latte. Blev lite smått beroende av chailatte när jag praoade på Wayne's men det är ju rätt svårt att få tag på chailatte i kristinehamn hahah.. Men chai-te latte är rätt gött det med. Smakar också ganska likt chailaitte beroende på vilket chai te man använder (och hur man gör den). Nu ska jag återfå min energi genom att kolla på the vampire diaries och sen plugga! Är jag fortfarande trött efter tänker jag sova istället haha. herra peepsen, sov gott!
 
De jag använder :))))))))):))))):)

Haha tystnaden....

Den 2012-11-05, kl 21:15:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...Som uppstår när jag märker att jag har skrivit hela inlägget på engelska och sedan är tvungen att ta bort allt och skriva om på svenska.. Irriterande. Är dock lite glad. Min dator funkar nu (hur länge vet jag ej) men som jag berättade för längesedan så har min laddare glappat, fick en ny laddare, datorn blir helt konstig, laddaren laddar inte batteriet och varje gång någon stöter till datorn stängs den av + att den stängs av ändå ibland. Jaja. Hoppas den ska funka nu i alla fall!

© Headerbilder från Wallpapers Wide