Un beau garcon

Den 2013-06-30, kl 19:45:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kollar på film atm. 'Definetly, maybe', har ni sett den? Den är bra än så länge, och Ryan Reynolds är (enligt mig) en av de snyggaste killarna som finns. Efter Ryan Gosling förstås. Ryan Sheckler ser ju också rätt bra ut, Ryan Phillippe med, och Ryan Guzman är ju SÅÅ hunkig och sexig. Hahaha ja, jag googlade fram alla förutom de två första.
 
 

Nutella

Den 2013-06-30, kl 15:22:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det måste vara en av de godaste sakerna som har uppfunnits!!! Så gott!!!!!
 
När vi var i Frankrike fick alla (tror jag) med sig några olika nutellor hem, haha. Jag köpte några såna där ultra små och söta burkar, en stor och två såna där nutellor med breadsticks i. Så sjukt gott. Även fast det var 33 dagar sedan vi åkte hem från la France har jag fortfarande inte ätit upp allt. Den som spar han har :PPPPPPPPP
 

Vad jag skulle köpa om jag sålde mitt guld

Den 2013-06-30, kl 15:12:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vad jag skulle köpa om jag sålde mitt guld 
 
Det här med att sälja sitt guld har ju fått en stor uppmärksamhet på sista tiden. Har man snålt med pengar, ingenstans att förvara det eller bara onödiga guld prylar som ligger hemma kan man ju sälja det och få pengar för det istället. Hur smart som helst! Jag vet flera som har sålt sitt guld via Guldcentrum.se och de har vart väldigt nöjda, fått mycket valuta för de sålda tingen. Om man säljer guldet så finns det frågor värda att besvara, vad ska jag göra med pengarna? Ifall jag någon gång skulle sälja mitt guld och få, säg 10.000 för det, vad skulle jag då köpa? Det beror helt på vart i livet jag är, har jag familj och barn så kanske jag skulle investera pengarna i den där nya snygga bilen vi har kollat på ett tag, eller om jag var en fattig student kanske spendera pengarna på mat!! Riktig mat och inte bara nudlar som jag har fått äta i flera månader i sträck. Just nu skulle jag gärna köpa en Michael Kors tote bag ifall jag skulle sälja något, hur snygg är inte de väskorna? Men oavsett allt som är bra med att sälja sitt guld känner jag att jag ska satsa på att jobba lite först innan jag gör någon utav dessa bra affärer. 
 
 

Hier

Den 2013-06-30, kl 00:23:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår kom underbara Heloise och Fanny till Kristinehamn vid fem-tiden. Vi åkte och köpte lite godis och sen åkte vi hem, badade en stund i bubbelpoolen och efter det skjutsade mamma oss till mormor och morfar där vi sov i deras gäststuga. Vi åkte ut med min lilla båt, badade och myste. Efter det åt vi grillat och sedan käkade vi godis och pratade, pratade och pratade i flera timmar i sträck. Vi kollade dock på Harry Potter och den flammande massagen (insidejoke....) ni skulle inte fatta :P .... Vi hade SUPERKUL i alla fall. Nu är Fanny hemma hos mig och vi har badat i bubbelpoolen en lång stund, ätit, firat min styvbror, och så vidare. Nu ska vi kolla på andra HP filmen (vi kollade på första för en stund sedan) och planera lite saker inför höstterminen! Godnatt
 
 

Nytt

Den 2013-06-27, kl 14:16:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vid fyra tiden kom pappa hem från jobbet igår så då gick vi till dgatan och sen till Gamla Stan, såå himla mysigt. Speciellt eftersom vädret var helt underbart, soligt och varmt. Kanske lite för varmt i butikerna då jag nästan dog av värmeslag. Annars var det bra. Hade dock väldigt ont i huvudet och kände inte för att shoppa (vad har hänt?!?!?!?) så jag köpte bara en armlös vit jeansjacka från H&M och ett torrschampoo.
 
 

Yesterday

Den 2013-06-27, kl 13:23:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
 

Trasig

Den 2013-06-27, kl 13:16:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Min styvpappa lyckades i alla fall lappa ihop den lite, så nu går det att ladda (ibland...). Sorgligt värre
 

Allmänt

Den 2013-06-25, kl 10:31:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Har spenderat mycket tid i bubbelpoolen, sååå gött... Nu ska jag hjälpa mamma med en sak och sen vid halv två ska jag åka till Stockholm. Min mobilladdare är sönder förresten, vad fan liksom. Andra laddaren som går sönder, är så JÄVLA trött på apple laddare. Det är den 4 laddaren som har gått sönder (om man räknar med macbook laddaren). Ja.... 'Tur att pappa också har en iPhone 5 så jag kan låna hans!

Todays

Den 2013-06-23, kl 11:26:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade runt 10 tiden, gick ner, åt frukost och sen hoppade jag i bubbelpoolen. Fan vad random ändå att skaffa en bubbelpool hips vips. Men gött var det!! Nu ska jag fixa iordning mig och sedan ska jag fara iväg och käka hos farmor och sen träffa Jonte. Ha det bra!!
 
fem pictions från la france

Konstigt

Den 2013-06-23, kl 11:01:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag har en systemkamera, en Canon 1000D, inte den bästa kanske men fungerar awesome för mig. Men det konstiga är att jag inte ens använder den. Vilket slöseri. Jag har ju alltid min iPhone med mig (en femma) och den tar ju asbra bilder och det är ju så smidigt, jag har ju alltid med mig den. Men långt ifrån så bra bilder som min kamera tar. Jag kanske borde....? Hm...
 
Två urgamla bilder på lillsyrran tagna av min kamera. 
 

Dat Pool

Den 2013-06-23, kl 01:22:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Midsommar

Den 2013-06-23, kl 01:18:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tillbringade midsommaren tillsammans med pappa, Raicha, Philip och Amelia. Det var mysigt. Jag och Philip som bakade tårtan, göttit.
 
 

Torsdags

Den 2013-06-23, kl 01:10:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade en av de mysigaste kvällarna ever i torsdags. Spenderade kvällen i ära tillsammans med Fanny, Moa, Heloise, Gustav, Theo och Tomass. Plus två Schweizare, Tobias och Jann. Vi möttes upp runt fem tiden, gick och handlade mat och sen satt vi oss vid Sandgrund och grillade och käkade. Då träffade vi T&J, de var sjukt trevliga. Vi bjöd dem på hamburgare och de hjälpte oss att grilla. Alla blev lite småkära i dem haha (även killarna!!! speciellt Gustav haha) så gulligt. Efteråt följde jag med Fanny hem och vi hade så kul som bara jag och Fanny kan, älskar dig bästa!♥ 
 
 
 
 

Fredags

Den 2013-06-19, kl 10:03:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I fredags var jag på mina småsyskons skolavslutning. På kvällen lämnade alla mig så att jag blev ensam hemma, då kom Nora hit och vi lagade tacos och myste. Haha sjukare person finns inte, love you anyways!
 

Fredags

Den 2013-06-19, kl 10:02:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade nyss och ska kila upp och cykla upp till pappsen. Imorgon ska jag till Karlstad för jag och los amigos ska grilla! Myyyysiiigtttt, vet dock inte när. Sedan ska jag sova över hos Fanniebannie. Ne nu ska jag get going, måste bada lite i poolen och sola och läsa idag! Ha en bra dag ;)
 
Sexy girl, erkänn:PPPPPPPPPP
 

Books

Den 2013-06-18, kl 12:56:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har läst ut en massa böcker nu, igår läste jag ut "One Day", har sett filmen några gånger innan men ville läsa boken. Sååå bra! Det jag älskar med böcker är att man får reda på deras känslor, visst finns det sådana filmer men det är väl inte direkt vanligt, och visst kan man väl förstå det i filmer med men i skriftlig fom blir det lite mer kraft i det, tycker jag.
 
 
Nu ska jag och Nora kila iväg till biblioteket och låna lite böcker. Behöver låna fler!! Ska försöka få med mig några böcker i skolsyfte hem också, om jag orkar. Jag har ju hela sommaren på mig.
Ha en bra dag!
 
 

Daddi

Den 2013-06-18, kl 12:47:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Var hos pappa i helgen, ska dit i helgen och nästa vecka också. Funderar på att kanske vara där hela veckan. Han har ju semester nu så jag får passa på att steka vid poolen!
 
 
fett mys mannen

The Bling Ring

Den 2013-06-18, kl 12:41:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon :------)))))))))))))))))))))
Igår var jag på stan med Fannieeeee, vi shoppade, myste, skrattade och hade det bra. Och så kollade vi på bio, "The bling ring". Det var en väldigt bra film men ibland ville jag bara slå till skådespelarna för att de var så himla bimbo, haha. Jag köpte en kjol, ett par shorts, en peplum topp, ett linne och ett par helt faaab solglasögon. Love them. Honestly så orkar jag inte visa en bild på något. 
 
Asbra dag!
 
 

Bildbomb - Barcelona

Den 2013-06-14, kl 15:49:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Gamla bilder från våren

Den 2013-06-14, kl 14:53:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Valborg

 
 
 

Skolavslutning

Den 2013-06-14, kl 14:25:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I tisdags fick jag sommarlov efter en asdryg skolavslutning på cirka 2,5 timmar. Det är en massa priser, en massa tal som hålls plus att niorna ska upp, få deras betyg och sedan ner och kasta hattarna. Jag älskar denna amerikanska tradition och jag kan inte förstå än att jag kommer få uppleva just detta nästa år. Det har vart en stor dröm i flera år. Helt otroligt. Men i alla fall, det var många duktiga kompisar som sjöng och mångra bra tal (faktiskt). Valedictorians tal var riktigt bra, ärligt talat så blev jag rätt tårögd när hon pratade för de känslor hon beskrev att hon hade, de är så lika mina att det lika gärna kunde ha vart jag som stod där och pratade. Men i alla fall, tack för detta år IES! Jag är både glad och ledsen över att ha sommarlov. Jag älskar verkligen skolan, hur nördigt det än är. Haha jag undrar också hur lång skolavslutningen kommer att bli nästa år när vi är fem nior som går ut..... Haha åtta timmars lång skolavslutning typ, tagga. :P
JAAA JAG ÄR LÅNG OKEJ!!

Mysigt

Den 2013-06-14, kl 13:49:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag moder och lillasyrran åkte till ett mysigt ställe igår, det var treeeevliiiigt. Fast jag gillar inte skogen
 
 

Hej jag är rätt ego ibland

Den 2013-06-14, kl 13:42:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
HAHAHAHAHHAHA KOLLA BRÖSTBRÄNNAN HAHAHAHAHHA
Jag bara kände för att dela med mig av mina vackra grimaser. Nu ska jag städa och kolla på GG byebye

Jag älskar dig - du är mitt allt, tyvärr

Den 2013-06-13, kl 23:40:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har läst ut två böcker idag, galet. Under detta skolår har jag läst sammanlagt två böcker för skolarbete. Jag som älskade att läsa och läste minst en bok i veckan förut. Är så lycklig över att jag har fått tillbaks läslusten. I alla fall, första boken jag läste ut heter En liten kärlekssång, så himla mysig bok. Den andra heter Räcker det om jag älskar dig, skriven av Katarina von Bredow. Ni som gillar att läsa vet antagligen vem hon är. Blev direkt fast utav denna bok. Den var väldigt bra den med. Hon skriver så himla bra böcker, lånade med mig Syskonkärlek från biblioteket också. Jag har nog läst den två gånger redan, måste vara en av de bästa böckerna som finns. Den skildrar kärlek på ett sånt bra sätt. Det är så skönt att slippa undan sina egna bekymmer ett tag och få drömma, fast med öppna ögon. För det är så jag ser på läsningen, att man drömmer. Håller ni med?
 

Pinterest

Den 2013-06-12, kl 13:28:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Följ min board på Pinterest, älskar sidan. Har jag noll klädinspo går jag alltid in där och får en massa inspiration. Love it. 
 
Just some inspiration
 
 

Nästa läsår

Den 2013-06-11, kl 22:01:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är faktiskt supernöjd över nians schema. Jag gillar fredagar speciellt, i åttan har de dagarna vart en av våra längsta men nu slutar vi 13.50!! Skit nice. Älskar hur organiserad skolan är. Vanligtvis får man reda på sitt schema vid årets start men på min skola får vi reda på allt, schemat, mentor talk/utvecklingssamtalstider osv på skolavslutningsdagen. Hur bra är inte det? Synd att inte alla skolor har det så..
 

Summer break

Den 2013-06-11, kl 21:55:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Idag för sex timmar sedan fick jag sommarlov. Efter en 2,5 (ungefär) timmars lång avslutning fick vi äntligen det. Sorgligt värre, faktiskt... Vår ena mentor och mattelärare ska sluta så vi kommer inte att ha han nästa år, haha tror att jag sa hejdå typ 348989428394829 gånger. Bästa läraren jag har haft och jag vet att många tycker samma sak. Vi från min klass som var med på Frankrike resan (jag + 3st) gav han en liten present. En mini nutella från Frankrike och en giraff nyckelring från Frankfurt, bara för att han är så lång haha. Jag fick förövrigt ganska bra betyg ändå. Blev rätt nöjd, men åttans betyg kvittar ju och nians med egentligen så. Jag fick 285 poäng tror jag (av 320) så det var väl helt ok. Efteråt hade vi mentorfika och sen sa vi hejdå till alla och jag plus en massa till gick till sandgrund och hängde. Sen drog alla och lämnade mig Helo och Gustav kvar så vi drog till Kebab house och käka, såååå gott men jag mår fortfarande illa för att jag är så mätt haha. Sen kom Mos och Michaela och sen drog jag hem! Har haft en suuuuuperbra dag men samtidigt en väldigt sorglig dag. Vill inte ha sommarlov!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fast jag vill ha det men ändå inte liksom
 
BÄSTA klassen! Den bilden snodde jag av Elin ;-) har andra bilder också men lyckas inte starta min mobil:@ tror min laddare är paj igen, fan.
 

Amerikanska pannkakor med nutella

Den 2013-06-10, kl 15:57:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Slutade vid elvatiden idag. Fatta vad gött. Tog 12.15 bussen hem och gjorde lite amerikanska pannkakor med nutella till. Känner att det kanske bor en liten fransyska i mig trots allt haha. Nej men usch jag förstår inte ens hur jag kan ha vart sugen på det idag, var SÅÅÅÅ trött på allt som hade med nutella att göra men icke.
Gott var det i alla fall... Nu ska jag pyssla klart och sen ska jag lägga mig i solen och läsa franska ELLE.
Ha det kul i skolan imorgon alla som inte får sommarlov då ;);) ja, skadeglädje i mängder.

Fransk manikyr

Den 2013-06-10, kl 15:56:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Förbereder mig lite nu inför skolavslutningen imorgon och har precis gjort fransk manikyr på los handos. Blev superbra tycker jag hehe! Har aldrig vart duktig på något med naglar att göra, men detta blev faktiskt amaaaziiiiing..
 

Jag lever

Den 2013-06-10, kl 15:44:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En dag efter att jag kom hem från Frankrike var det dags att bege sig till Stockholm för att sova hos pappa och sedan på lördagen åka till Umeå och fira min syster som tog sin läkarexamen! Är en sååååå stolt lillasyster!!♥ Love you sis! Var barnvakt tillsammans med min lillebror (åt vår lillasyster) dock kanske jag var lite barnvakt åt båda två... Vi var på promenader till bla. vattnet, donken och hemmakväll ;) Det var riktigt mysigt. Sen på söndagen träffade vi Hanna en snabbis och sen åkte vi tillbaks till Stockholm. Imorse gick tåget hem 06.25 så fatta att jag är trött nu. Kom dock en halvtimma försent till skolan eftersom tåget inte var i Karlstad förens 09.10 (jag börjar 9)... 
Vackra syster!! Tack Nora för bilden haha!
 

SUEEEEEEDEEEE

Den 2013-06-05, kl 23:46:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
yes im alive and yes im in suede
fan vad skönt det är att ligga i min egna säng och äta köttbullar omg!!!!! äntligen slipper jag den franska maten, viss mat var super god men vem vill äta nutellatårta till frukost? Eller nutellabröd till frukost varenda dag i en vecka? Visst låter det gott men jag lovar, man tröttnar redan efter en dag haha.... Thank god för lingongrova :P
Denna vecka har vart den bästa veckan i mitt liv och gårdagen var den bästa kvällen i mitt liv någonsin, samt första gången jag såg en stjärna falla. Tack till er alla som har förgyllt denna resa och gjort den awesome och tack till alla tjejer som har vart underbara. Älskar er tjejer! Och killar då förstås, haha. Jag tänker lägga upp en massa bilder, har rätt mycket att lägga upp så jag ska ta tag i det innan fredag kväll för då ska jag packa om väskan (tredje gången på 2,5 veckor) och dra till Stockholm och sen till Umeå, nice. Godnattiiiiiii!!!
Ni får en instabild so long, it's on moi i Grenoble. It was tres beau där...
och sen två till som var när vi var på väg till la france
JAG ÄLSKAR ER TJEJER<333333333 Ni är bäst och förtjänar det bästa, kom ihåg det! 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide