Påsklov

Den 2013-03-27, kl 23:09:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det här har nog varit en av de värsta dagarna någonsin. Det var väldigt trevligt på tågstationen, ni som var där vet vad jag pratar om heheheh ;););) men usch vad hemskt det har varit efteråt. Har vart psykiskt utmattad hela dagen. Känner att mina ögon är väldigt trötta också på grund av att jag har gråtit mycket, men vem kan blama 
mig för det liksom:P Inte konstigt att gråta när man skiljs åt från en massa underbara människor! Har inte heller kunnat koncentrera mig och det enda jag har gjort är att kollat på film, gråtit lite:P och inte gjort något alls. Har studiedag imorgon så fick påsklov idag, det är så skönt. Känner att det är nödvändigt! Flis, när du ser detta: ha det så bra i England, love ya♥ nu ska jag sova, godnatti!
 
Några random bilder från senaste veckan
En Ben & Jerrys som jag och Line delade på idag för att vi var så sorgsna. Göttttiit
 

tomt

Den 2013-03-27, kl 17:53:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Var på stationen och vinkade av fransoserna idag. Shit vad jag grät, säkert flera floder:P Denna vecka har nog varit den bästa i mitt liv! Jag kommer att sakna alla så mycket, speciellt Hugo♥. Otroligt hur bra man kan lära känna någon på bara en vecka som man inte ens talar samma språk med. De är rätt så bra på engelska och vi andra kan ju prata franska så vi kan ju ändå göra oss förstådda väldigt bra. Men det känns så tomt, man kollar liksom bort runt hörnet hela tiden och förväntar sig att de ska stå där och prata med sitt sexiga språk, bara för att man har vant sig så mycket med att ha de där. Det finns ingen längre att åka tåg, buss eller något annat med. Åååååh vad detta är sorgligt. Har vart deprimerad hela dagen! Efter att vi hade sagt hejdå (tåget till stockholm gick 09.27) så skulle vi egentligen gå direkt tillbaks till skolan men jag och 8 tjejer (tror jag) gick till donken och åt glass, grät lite och tyckte synd om oss själva. Efter det åkte vi till skolan igen. Jag kommer att lägga upp en massa bilder och berätta vad vi har gjort osv men inte nu. 63 dagar kvar tills jag får träffa alla igen, lääääääängtar!!

lolz onödigt inlägg

Den 2013-03-19, kl 21:31:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Don't make a girl fall for you if you're not there to catch her.
 
Hello today my beloved friends. im feeelin' a bit philosophic today, which i have to since i totally screwed up on the freaking no test.. Nej men det är faktiskt det enda som hjälper mot en dålig prestation:PPP Dock var det så att jag inte hann färdigt. Jag tror att det var rätt få som han färdigt eftersom det var ett ganska stort prov. Men är såååå annoyed atm. and being philosophic actually helps, lolz right. ne nu ska jag och min svengelska plugga vidare, btw!!!!!!! FRANSOSERNA KOMMER IMORGON! finally, ikr!
 
byebyebyebyebye följ min tumblr 

FMLx1000000000000

Den 2013-03-17, kl 20:18:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tänkte blogga från mobilen, har ju en massa bilder från helgen där oså. Men så såg jag att det var 5% kvar och tänkte hämta laddaren men då kom jag på ATT JAG GLÖMDE DEN HOS PAPPA. Daaaaamnnnn...... Och jag är den enda i min familj med en iPhone 5 så åååh jag är så sur. Hur ska jag kunna komma upp imorgon utan ett alarm??????? :( Tur att jag har en snäll farfar som hämtar mig efter skolan och skjutsar dit mig så att jag kan få tillbaks den! Sadface

Idag

Den 2013-03-15, kl 20:25:16
Filed in | Kommentarer: 0

1# moi
2# fem dagar kvar


No time

Den 2013-03-14, kl 18:39:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har inte tid att blogga just nu. Tar en liten bloggbreak tills det har lugnat sig lite i skolan! Känner mig jätte stressad hela tiden.. Är dock social på tumblr så följ mig där! englundemmas.tumblr.com

Söta lillasyster

Den 2013-03-13, kl 19:23:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Saknar min lillasyster jätte mycket! Har inte träffat henne på flera månader... Kom hem nu snälla!!!!!!! Hon kryper och kan redan säga mamma och pappa! Tiden går riktigt fort, känns som hon nyss föddes..

Grattis

Den 2013-03-13, kl 19:02:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Till Flisen som fyllde år igår, 15 år nu Lisa! Och till Anna som fyller år idag, 14 år nu! 
Slutade 10.15 idag men stannade kvar i skolan och väntade på Andrea, sen drog vi till Subway och firade Anna. Åt två subway kakor till lunch, nyttigt! :PPPP Och efter det hem, var hemma runt 12 och då gjorde jag pannkakor och kakor och så kom Lisa och jag fick fira henne lite. Nu: The OC, plugga och sen ska jag duscha!
 
 
 

Sååååå glad

Den 2013-03-12, kl 19:54:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Blev tillbedd att stanna kvar efter NO lektionen idag för min lärare ville mig något. Blev super nervis och tänkte ifall jag hade failat i något. Då ger hon mig pappret med målen på från vårt senaste projekt (the body book project, man fick ett organsystem och skulle skriva galet mycket om det) och jag såg att allt i A delen var grönt!!!!!!! Blev såååååå glad, första A betyget jag har fått i NO (på ies)! Dock är det super svårt att få bra betyg i NO på min skola och min lärare sa att det inte var ofta hon gav ut A så fatta vad jag är glad. Känns verkligen som att hårt arbete payar off.
Nu ska jag plugga och få ett till A, hahaha..Godnattens!
 
BTW! Det är bara 8 dagar kvar tills fransoserna kommer! Can't wait.

tumblr

Den 2013-03-10, kl 19:51:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
kolla mon tumblr
www.englundemmas.tumblr.com
är social där med

Godnatt världen

Den 2013-03-09, kl 22:18:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bäddar ner mig med belladonna, mobilen och the o.c nu. Har mysfaktor med tända ljus och känner mig så o-mainstream som inte kollar på mello. Ni får berätta vem som vann imorgon. Dock så fick jag precis en push notis från aftonbladet som sa att Robin vann. Kul för han! Ska fixa med min tumblr lite och kolla på o.c!
 
 

Outift

Den 2013-03-09, kl 12:18:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Se vad jag åstadkom med Lisa! Är superious nöjd
 
Sicken heting! Värsta pangbruden

Presenten

Den 2013-03-09, kl 11:48:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Allt syns inte men, ååh jag älskar den♥

Pigg

Den 2013-03-09, kl 11:14:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Godmorgon! Är sååå pigg just nu. Skön känsla eftersom jag var död hela dagen igår. Sov ungefär 4,5 timmar igårnatt för jag satt och pluggade hela natten haha. Åkte till Lisa runt sju tiden och efter en stund kom Alma. Fick min födelsedagspresent. I loooooooooooveeeeee it!!!!!! Världens bästa present, tack tjejer!♥ De hade köpt en ram och gjort världens finaste collage med de snyggaste favoritkillarna och från några serier och så är jag med på några ställen haha. Ska visa bild sen! Håller på och hjälper Lisa med vad hon ska ta på sig ikväll (cooling ska till Melodifestivalen) hihi

Todays

Den 2013-03-08, kl 17:25:09
Filed in | Kommentarer: 0

Kom hem för en stund sedan. Hahah denna vecka har inte vart min tur vecka direkt. Först det där med att jag sydde mig i fingret, välte ner en stol i matsalen, har vart allmänt klumpig och ramlat.

Idag var jag ju bara tvungen att gå på det enda stället på skolgården som det är is på. Vad hände? Jo jag trillade förstås.. Har haft helt sjukt ont i höften hela dagen och knappt kunnat suttit. Fick en Alvedon hos skolsystern och den fastnade i halsen. Nee nu ska jag plugga och sen dra till Lisa flisa! Ha en bra lördag


Träning inför

Den 2013-03-07, kl 20:46:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade ett engelska "prov" idag. Det var ett muntligt. Vi var en grupp på fyra elever (fick en jätte bra grupp!) och så gick vi in till ett rum och satt oss med läraren på andra sidan av rummet och så hade vi varsin OYO fråga som vi skulle läsa upp och sen skulle vi diskutera denna. Ni som har engelska muntligt som nationellt prov känner igen detta prov sätt. Vi använder oss av detta för att vi ska "vänja" oss tills nian. Super bra sätt tycker jag! Man glömde helt totalt bort att läraren var där och jag hamnade med personer som gillar att prata lika mycket som jag så tiden bara flög iväg.

Pluggis:P

Den 2013-03-07, kl 20:42:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tog tag i mitt liv och började på allvar jobba med NO boken nu. I och för sig kan det bero på att den ska vara inlämnad imorgon haha (via datorn). Har jobbat på den litegrann denna vecka men inte på allvar, plus att jag skrev en massa och sen försvann det för jag glömde att spara. Vi använder google sites och det är skillnad med google drive och sites för på google drive sparas ju allt automatiskt och jag är så van med det att jag inte sparar. Så himla jobbigt. Menmen, har pluggat sedan 18.00 ungefär och kommer fortsätta ett tag till tills jag är rätt så klar!
 
Pluggtips:
Drick vatten, jag dricker massor. Säkert fem (stora) glas per timme. Blir jätte fokuserad då!
Ät inte, då tappar man oftast fokusen (i alla fall jag)
STÄNG ALLA SOCIALA MEDIER SIDOR + MOBILEN
Stay focused
Ta små pauser och ex. kolla facebook men fastna INTE
Tycker du inte att det är kul, intala dig själv att det är det. Lyckas du inte kan du skriva upp en lista på VARFÖR du behöver lära dig detta. Det hjälper
Sätt dig någonstans där du kan få ro, utan en massa som stör dig.
 
Det är mina pluggtips. Ska fortsätta plugga nu! Ha det bra♥
 
Snodde denna från Lisas blogg som i sin tur snodde den från Sannas blogg. Tyckte att det var en fin bild på oss! Hoppas det är ok att jag la upp den här! Love ya bestie!

Den sociala triangeln

Den 2013-03-07, kl 17:05:53
Filed in | Kommentarer: 2

Har ni hört talas om den? Socialt liv, tillräckligt med sömn och bra betyg. Några tjejer och jag från min glass kom
In på det ämnet idag genom att jag frågade dem om de hade pinterest. Blev medlem där igår och älskar det! Det är lite som tumblr/blogg typ bara att man inte har en blogg utan bara lägger upp bilder. Jag klagade då på att jag känner mig knäpp för jag har allt, Facebook, en blogg, Twitter, pinterest, weheartit, tumblr osv.. Då frågade min kompis mig om jag får någon sömn, och jag sover ungefär 6-8 timmar varje natt vilket är helt ok. Jag har även ett ganska socialt liv samt att jag har bra betyg och få frågade hon hur det kunde vara möjligt när man oftast bara har 2 delar av triangeln. Samt att jag också har ett socialt liv-på datorn. Varför det är möjligt för mig: Jag brukar göra minst 4 saker samtidigt haha! Men det är ganska intressant det där ändå. Hur är det för er?


Unexpected buy

Den 2013-03-06, kl 22:25:00
Filed in | Kommentarer: 0

Köpte ett par vita bralls förut, love them!! Så sköna. Vet att jag inte borde köpa något men har velat haft ett par vita super länge så kunde inte låta bli haha. Helt klart värt det!


Klumpig

Den 2013-03-06, kl 21:28:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Haha denna dag har inte vart så bra för mig. Tänker inte ens räkna hur många gånger jag har skadat mig/varit klumpig, det var ännu värre än vanligt i alla fall. Till exempel: på syslöjden så sydde jag på symaskinen och råkade (omedvetet) sticka dit handen så jag sydde mig själv i fingret samt bröt av nålen med nageln. Yummiiiii det gör inte lite ont fortfarande. lol haha
 
 

Igår

Den 2013-03-06, kl 20:07:00
Filed in | Kommentarer: 0

Såg på min gamla teatergrupps föreställning igår, Gud vad duktiga!! Ångrar bittert att jag inte var med detta år också men hade inte tid :(


at lisas placieplacie

Den 2013-03-05, kl 18:09:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är hos Lisa just nu, gick dit direkt efter skolan. Slutade 15.10 idag men stannade kvar på surgery och min matte lärare visade mig hur man skulle lösa tre frågor. Tänkte först göra om dem (fick dem på ett prov men råkade få fel så jag fick ett C) och höja betyget till A men jag hade totalt glömt bort hur man gjorde, haha! Så jag ska tillbaks nästa vecka på surgeryn och då göra om dem på riktigt. Nu ska Lisa intervjua mig inför ett skolarbete hon har och sen ska vi på teater. Skojigt:PPP Hejdå
 

Idag

Den 2013-03-04, kl 20:46:36
Filed in | Kommentarer: 0

Pluggar just nu, skulle ha börjat med det för längesedan men ja... Saker kommer emellan haha :( idag blev jag hämtad av mamma och Lars på universitet (hade redan satt mig på bussen :P) och så åkte vi till bl.a. Lager 157 och stadium, fick ett par nya solglasögon... Så behövande since my broke, sorgligt! Skulle nog behöva ett par vanliga också haha ;( nu måste jag fortsätta! Ha det gött❤

https://cdn2.cdnme.se/3819431/7-3/pic_5134f3e0e087c3590ace26fa.jpg" class="image">


Igår

Den 2013-03-03, kl 21:36:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Blev hemma själv hela helgen med Bella så jag tog henne och traskade iväg till mormor och morfar. Vi fixade tacos och myste! Göttittt, det är alltid mysigt att vara hos dem, lite som "semester" man har liksom inga irriterande syskon och föräldrar runt en hela tiden, haha!
Var himla fint väder igår också, i och för sig har det vart det hela veckan... Love it.

Sommar

Den 2013-03-03, kl 21:32:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hittade denna bild på datorn igår. Ååååh ge mig sommar nu♥ Alla säger att förra sommaren var så regnig och tråkig men jag måste ha vart borta då:P Till och med bilderna visar bra väder! 
 

Inspiration

Den 2013-03-02, kl 13:46:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Presque fini

Den 2013-03-02, kl 11:50:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har suttit och pillat ihop en ny design (tog en ny grunddesign och gav den en makeover) och jag är nästan klar! Haha oooops, där tog den pluggtiden slut. Skjuter upp det hela tiden för jag vet att det kommer att ta flera timmar att bli klar, men desto fortare jag gör klar den desto fortare slipper jag tänka på det. Emmas logic.
Tur att jag har lillen i knät hela tiden, älskar dig prinsessan ∞ ♥

At the moment

Den 2013-03-02, kl 11:05:15
Filed in | Kommentarer: 0

Kollar på gg, saknade det så mycket nu när det har slutat så fixade ner säsong två och tre (hade redan ettan) och är inne på säsong två redan. Looove❤


De frågade mig "vad ser du i honom?" Jag svarade "allt som ni inte ser"

Den 2013-03-01, kl 20:20:28
Filed in | Kommentarer: 0

Är irriterad just nu. Vill ha tillbaks min hårfärg som jag hade innan jag färgade håret :( åååååh varför ska det jämt bli så fail ååh fml hml ja ja 😭 :(:((((:(:((:((:((:(((((:((:(((:(


Beaucoup

Den 2013-03-01, kl 10:49:21
Filed in | Kommentarer: 0

Vilket händelserikt år detta kommer bli! Speciellt maj. Vet ärligt talat inte hur jag kommer fixa maj med betygen och allt. Andra veckan i maj har jag PRAO hela veckan, dock ska jag vara ledig på fredagen för då ska jag till Barcelona, kommer dock hem på måndagen så på tisdagen ska jag till skolan och sen veckan efter ska jag till Frankrike med utbytesgruppen i skolan en vecka. Ska bli såååå kul men antagligen lite stressigt...


Gomöra

Den 2013-03-01, kl 10:08:37
Filed in | Kommentarer: 0

Och så var det mars nu då. Tiden går verkligen jätte fort! Det är bara 19 dagar kvar tills fransmännen kommer nu, längtar! Idag ska jag plugga och kolla på the oc, ❤❤❤ nu ska jag äta frukost med mami. Ha en bra dag!


© Headerbilder från Wallpapers Wide