Julavslutning med klassen

Den 2013-12-20, kl 19:48:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade julavslutning med klassen och gjorde s'mores, fick årets betyg samt spenderade eftermiddagen med tjejerna och kollade på Victorias Secret fashion show, åt godis och spelade Monopol.

The Hobbit II

Den 2013-12-12, kl 20:25:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag var på premiären av den nya Hobbit filmen igår tillsammans med Albin. Den var såå bra! Jag såg första när den kom ut och efteråt så kollade jag på Sagan om ringen filmerna, jag måste ha blandat ihop dem för när Legolas kom och han och Thorin tänkte döda varandra blev jag jättechockad och bara "men???? de är ju vänner???"... Men ååh vad snygg Orlando Bloom är! Hur är det möjligt att vara så attraktiv när man gestaltar en långhårig älv? Han lyckas rätt bra i alla fall må jag säga. Taggar tills sista filmen kommer ut!

VF

Den 2013-12-08, kl 15:35:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 Lite coolt att se sig själv i tidningen. Det kom fram två styckna från VF en dag när jag och les filles gick på stan och stoppade oss.

SS/week

Den 2013-12-07, kl 15:07:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Ny kavaj, Fanny, Solnedgång, julstjärna, julklappar, yearbook, moi

Har haft två världens stressigaste veckor. I torsdags hade jag prov på varenda lektion och i fredags hade jag mitt sista prov och läxa för året! Drömde inatt att jag fick C på det provet och grät när jag vaknade. Hur patetiskt?
Nu ska jag fira min lillebror som fyller år!
Ha en bra lördag. ❤© Headerbilder från Wallpapers Wide