Vattuman-2013

Vattumannen
20 januari – 18 februari

Året överlag: Har du njutit av slutet av 2012s lilla dusch av kärlek, kära Vattuman? Get used to it. 2013 innehåller en hel del romantik, och även om det inte alltid slutar lyckligt så är du ovanligt stark i att veta vad du vill just nu. Inget halvdant duger, och du letar lustfyllt vidare. Att ta hand om dig, njuta, ta det lugnt och vara kreativ står i fokus det här året, medan arbete och studier står längre ner på listan.

Kärlek: Korta romanser känns det här året lika intensiva som långa relationer, och din lekfulla och självsäkra stil fortsätter att hjälpa dig att attrahera andra. Till och med lite drama i kärlekslivet kan bli aktuellt nu… Vissa av er har stabiliserat erat kärleksliv redan under 2012, och er partner är inte sällan någon som ni i början kände som vän. Vänskaper som utvecklas till romanser fortsätter vara en trend under 2013.

Mest romantiska perioder: Februari blir härligt för dig och alla tycks dras åt ditt håll. Trenden saktar av lite i slutet av månaden och i början av mars, men tar fart igen under mitten av mars som kan bli lite hetare. Maj är full av romantik och speciellt slutet av maj lovar stordåd. Juli blir varmt och givande, och trenden håller i sig en bit in i augusti. Oktober kan bli lite skakigt, så både se upp! Och njut.

Jobb och skola: Under hösten har du lite mer flyt på jobb och i skola, och börjar hitta en bra takt i livet. Det fokus som var svårt att hitta under våren börjar bli tydligare nu, och andra uppskattar dina ansträngningar och du får mycket cred för ditt arbete. Försök att inte lassa på dig för mycket jobb bara, då detta kan göra att du istället inte orkar genomföra allt. Se speciellt upp för det här i augusti. Se också upp med att du inte riktigt har tålamod med auktoritärer under 2013, och att det är svårt att få till det rykte du vill ha hos chefer och lärare. Viktiga projekt har en tendens att bli känsliga och kräver stort tålamod.

Resor, flytt och förändringar: De största förändringarna under 2013 kommer pågå i ditt privatliv, vad gäller hem, familj och vardag. Mycket av din vardagliga kommunikation kommer förändras, och till stor del kan det här bero på en flytt eller någon annan förändring på hemmaplan. Det blir 50/50 här mellan kul och tråkigt – du upptäcker troligen något oväntat roligt å ena sidan, men måste samtidigt göra dig av med vanor som du börjat uppfatta som en del av dig själv. Att resa kan bli en sån här upplevelse, som gör dig både exalterad men också pekar på vad i ditt liv som du behöver förändra.

Fokusera på detta år: Dig själv och dina lustar. Försök att inte bråka med auktoriteter, men bry dig inte heller alltför mycket om vad de tycker om dig.

 

Känns hemskt att studier står längre ner på listan detta år och att jag inte kommer att ha något fokus i skolan på vårterminen. Får väl se till att det inte stämmer ;))) Allt annat lät bra! Horoskop brukar faktiskt stämma till en viss del! hihi:P


Kommentarer

Kommentera här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback