Älskar dig lillasyster

Den 2013-11-29, kl 20:09:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
TGIF nu ska jag sova hela helgen 
 

Snapshots of the week

Den 2013-11-24, kl 11:17:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag har haft världens stressigaste vecka och den kommande kommer att bli ännu värre. Fyra läxor, fem prov och tre redovisningar. Allt på en enda liten vecka, åååh guuud. Jag har även ett julbasar möte på måndag, ett ytterligare matteprov på tisdag efter skolan och så är det Drama Club möte också. Måste även köpa julklappar!!! Hur ska jag hinna allt? 
 
Jag har varit på Tingvalla och fått lite information om ek.juridik programmet, fikat på Espresso House i ett flertal timmar, varit i Stockholm, ätit min favoritmat, fått en lillasyster, varit på premiären av Catching Fire, tagit årets nästan första toa selfie, fått en ring av morfar, läst fem böcker, pussats med hundar, pluggat en massa, varit på middag hos Emma och lunch hos Fanny samt köpt en nya massa te-smaker. 

Leijipeji

Den 2013-11-10, kl 13:33:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Söta Leijis
Jag (min familj också) var på Leijas ett-årskalas förra helgen. Tänk att hon redan är ett! Helt galet vad tiden går fort. Hon fick bland annat en rosa Kånken, den lilla bruttan. Är just nu hos mormor och morfar och ska till Emma vid tre och äta tre-rätters, IGEN denna helg. Gud vad vi kommer att gå upp i vikt efter alla middagar som vi har hela tiden.
 

IGCSE & Engelska fem

Den 2013-11-07, kl 18:35:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Känner att denna text får mig att chilla (inte..........lol)
 
Alla som går i nian på IES har möjligheten att tenta av engelska fem redan i nian, så att vi slipper läsa det vi
redan kan och börja med engelska sex i ettan istället. Jag tycker att det är superbra!! Vi får även göra IGCSE (international general certificate of secondary education), vilket är prov i de olika ämnena som Cambridge University har bestämt. Klarar man dem så får man ett certifikat. I vårt fall så är det alltså engelska och då får vi ett certifikat som visar vår nivå. Det är tre prov, precis som på nationella provet, bara att detta är tusen gånger svårare. Jag kommer nog antagligen göra det och tenta av engelska fem. Det blir så himla mycket prov bara. Vi kommer att ha endel prov i engelska fem, nationella och IGCSE. Plus att jag har två antagningsprov (förmodligen) att göra i februari. Men det är coolt att vi får chansen att göra detta. 
 

Stressed as usual

Den 2013-11-06, kl 21:22:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En bild på min söta kusin från hennes 1-årskalas.  
Jag är så stressed out atm!!!! Eftersom jag var hemma igår missade jag endel. Har dock kollat på några av veckans serier avsnitt (man måste faktiskt ta lite tid till det, hehe!) men nu ska jag plugga. Vi har även fått datumen när Dexter öppnar, 7 januari. Är så himla trött på allt som har med gymnasium att göra, speciellt stressen! Har ett fåtal saker att göra innan jag lägger mig idag så jag måste hurry. Ha en bra kväll!
 
 

"Låt oss hålla ihop i evighet"

Den 2013-11-04, kl 23:23:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Den sista boken ur "Sommaren jag blev vacker" trilogin. Tvåan var jättebra! (Läste nyss ut den..)

God kväll allihop! Mår galet dåligt. Har haft så ont i halsen så att jag knappt har kunnat svälja på hela dagen, plus att jag har varit dåsig och trött. Skolan var helt okej. Igår ville jag hellre ha lov (ja, det är första gången ni hör mig säga det! Mina kompisar frågade om det hade hänt något?!) men nu känns det bra. Efter skolan gick jag och linka till Biblan och jag lånade fem böcker, varav en redan är utläst. Har även pluggat en hel del matematik. Ska lägga upp lite bilder från min älskade kusins ett-årskalas imorgon då jag förmodligen inte orkar gå till skolan. Godnatt!

Spa Sunday

Den 2013-11-03, kl 21:41:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har precis tagit en låååång dusch och rakat benen, sedan använt en ansiktsskrubb och ansiktsmask, målat naglarna och smörjt in mig. Ingen söndagsångest här inte!

New in the closet

Den 2013-11-03, kl 15:20:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Gick på stan med min moder och lillasyster igår och fick med mig endel saker hem. Dock så köpte jag Tiger byxorna och en till klänning i början av veckan. Jag måste verkligen sluta köpa en massa saker nu.. Det är snart jul och det är inte så mycket kvar av mitt barnbidrag, haha. Tur att mamma har betalat lite♥
 
 

Bubbelpool

Den 2013-11-03, kl 14:47:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag spenderade någon timma i denna igår. Helt otroligt vad skönt det är att sitta i 40 grader medan vinden blåser kallt runt omkring. Nästa gång ska jag nog ta med datorn och kolla på några serier samtidigt, jag blir så lätt 
uttråkad och rastlös.
 

Halloween dinner

Den 2013-11-01, kl 16:56:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag är så himla sliten just nu. Hade en superbra dag igår, älskar att spendera tid med tjejerna!! Middagen var super, allt var helt perfekt. Vi somnade runt fyra tiden och vaknade vid 11. Jag kom hem vid två och har inte gjort någonting sedan dess. 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide