Flower prints

Den 2014-01-26, kl 14:26:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Söndaaaag! Sitter för tillfället och pratar med Fanny på Skype samtidigt som hon hjälper mig med att skriva ett personligt brev till IB. Jag stängde min ansökan i fredags efter ett långt prat med SYVen och hon hjälpte mig att skriva ut lite olika forms och ge mig ett dussin peptalks. Var så upphetsad och nervös att jag slutade andas flera gånger, blev helt snurrig i huvudet och förstod inte varför förrän hon sa att jag skulle sluta hålla andan.
Har just nu två stora kuvert som ska fyllas med rekommendationsbrev, personliga brev, betyg etc. och skickas iväg till Göteborg imorgon. Ingen stress här inte! 

Lots of studying

Den 2014-01-23, kl 18:41:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så här ser mina dagar ut, plugg-plugg och ännu mer plugg. Går upp vid sex och kommer hem vid sex, är så otroligt trött för tillfället. Idag har jag spenderat skoldagen på Älvkullen tillsammans med Nadde och Linka. Vi var med en naturklass som går i ettan och oj vad mycket repetition det var, jag kunde mer än 90% av allt de gick igenom. Förövrigt var det en ganska så okej dag, mycket bättre än förväntat.
 
 

Ce soir

Den 2014-01-20, kl 20:55:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ååh gissa vad glad när No.2 av Elle fanns i brevlådan idag. Love, love, love ♥ Höjdpunkten idag!

Födelsedagsmiddag

Den 2014-01-20, kl 20:42:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Julia en supermysig födelsedagsmiddag i lördags, jag sov även över. Det bjöds på god mat och mycket skratt. Även en hel del drama, hehe. Jag skapade nog mest innan jag ens hunnit kliva innanför ytterdörren. Det var nämligen så att jag åkte buss dit och gick sedan av en hållplats för tidigt, det var mörkt och kallt och jag hade ingen aning om vart jag skulle gå. Det resulterade i att jag vandrade på måfå en stund innan jag smsade tjejerna men då dog mobilen av kylan (jävla iPhone batteri som inte tål kyla!!!!!!!!!) så jag var både vilse, frusen och lite skärrad. Efter ungefär fyrtio minuter insåg jag att jag gjorde bäst i att fråga någon vart jag befann mig så jag knackade faktiskt på hos en gammal tant och hon var supersnäll och hjälpte mig mycket. Det visade sig att Julia var ute och letade plus att hon bodde några hundra meter ifrån tanten. Haha, i stunden var det inte ett dugg trevligt men i efterhand lite humoristiskt. Dock gör jag inte om misstaget en gång till. 

Winter wonderland

Den 2014-01-15, kl 20:17:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Quick update: pluggar som tusan, är stressad över gymnasievalet och har trevligt med familj och vänner nästan hela tiden. Det är skönt att skolan har börjat igen! Plus att snön förhöjer tillvaron utomhus!
 

Kalender

Den 2014-01-15, kl 19:41:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I måndags tog jag och Linka vägen förbi bokhandeln vid stora torget och jag köpte mig en kalender. Jag behöver verkligen en då jag freakar ut eftersom det är så himla mycket att komma ihåg för tillfället. Tar stressen någonsin slut? 

16 ÅR

Den 2014-01-12, kl 18:32:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
GRATTIS FANNY 16 ÅR
ÄLSKAR DIG
 
har galet många bilder på oss men ni får bara några

Surprise party

Den 2014-01-12, kl 18:23:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade planerat ett surprise party för Fanny som fyller 16 idag. Igår kom les filles hit vid elva, vi hjälptes åt lite att duka etc. (jag hade redan fixat allt annat) och vid ett kom Fanny. Hon blev jätteöverraskad och det var så kul! Vi spenderade mesta tiden med att äta, äta och äta. Och snacka lite. Vi spelade även "Med andra ord" och hade det jättemysigt. Älskar att spendera tid med dem. När de hade åkt städade jag och sen duns ner i sängen och sov till halv tolv idag...

Nyår 2013

Den 2014-01-11, kl 19:48:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hade en jättebra nyår! Fanny kom till mig runt fyra och då gjorde vi iordning oss, bakade en cheescake (som sedan ändå ingen åt pga illamående.....) och sedan käkade vi. Vid cirka halv tolv gick vi neråt mot torget och där träffade vi en massa fina personer jag inte sett på en hel evighet.
Det är andra året i rad jag firar nyår tillsammans med Fanny och även andra året i rad hon är den första jag pussar. Lebb-varning!!! Lol. Däremot fick jag ännu en i år, av en random kille som menade på att jag tydligen var hans nyårs-kyss. Jag fattade först inte vad han menade förrän han kysste mig!! What the hell liksom? Haha men det var lite charmigt ändå, på ett sätt.Sedan cyklade jag och Fanny hemåt, hade lite kul och somnade sedan vid fyra. Vi var rätt sega dagen efter..
 

Andra delen av min jul 2013

Den 2014-01-11, kl 19:34:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom sedan hem till min kära moder på julaftonskvällen och fick allt utom Uggsen. Fick även en svart sidenkimono, parfym och en 16 månaders Elle prenumeration. Allt jag hade önskat mig!!♥ Den underbart mysiga pläden fick jag av min kära storebroder. 
Juldagen började galet med ambulansbesök och sjukhus men tillslut var vi hos mormor och morfar där även resten av släkten var. Fick mina Ugg, pengar, en glassmaskin och lite småprylar. Dagen slutade sovandes inne i badrummet med en kudde (ja, jag fick magsjukan). It sucks. Det kommer antagligen ta ett tag innan jag kan äta julmat igen...
 
 

Pizza med la familia

Den 2014-01-05, kl 19:15:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Har spenderat dagen med familjen hos mormor och morfar och gjort hemgjord pizza❤️ 

En del av min jul 2013

Den 2014-01-04, kl 22:08:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En trevlig dag när vi hade snö.
Jag har haft fullt upp med Jul- och Nyårshelgen samt magsjuka och sjukhusbesök. Om man bortser från allt galet som hänt har jag ändå haft ett superbra lov. Har fått superfina julklappar, min J-C dress och Elle prenumeration står högst på gilla-listan då det var det jag verkligen önskade mig. Fick även lite småsaker som en efterlängtad, rosa, glassmaskin samt ett par uggs. Största delen av ledigheten har gått ut på att ta det lugnt och vakna alldeles för sent (aldrig före tolv...) Jag har plöjt igenom säsong fyra av Desperate Housewives, läst några böcker, kollat på ett dussin filmer och suttit mest framför Pinterest hela tiden. Längtar till skolan samtidigt som jag inte gör det. Men det är snart dax, både för det och gymnasievalet. Är ni taggade? Jag är det i alla fall. 
Hade det årliga julbaket hos mormor och morfar med lillasyster.
Klippte lugg och ÄLSKAR det!
Vann pris i skolan och fick blommor och pengar av mormor och morfar.
Hängde hos pappa och spenderat uppesittarkvällen samt julafton där.

Sweet sixteen wishlist: 32 dagar kvar

Den 2014-01-04, kl 22:05:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Svart byxdress/ Svarta Dr. Martens/ pengar/ plaid skirt/ MK väska/ Wedge sandals/ ögonskuggspalett-golden/ rött läppstift/ laptop/ MBMJ fodral/ iPhone 5 laddare
 
Har önskat mig några av dessa saker till min 16 födelsedag. Fast helst vill jag ha pengar så att jag kan köpa en ny laptop. Har tittat på fleeeeeeera men fastnat för en ASUS Transformer Book, då den både är en surfplatta samt laptop! Jag ska spara (försöka) en del av mitt barnbidrag tills februari för att då direkt efter min födelsedag köpa den. 

© Headerbilder från Wallpapers Wide