Feber och hundra klädesplagg

Den 2013-08-30, kl 19:29:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Mådde super dåligt igår så jag stannade hemma från skolan. Fick feber och hade på mig ungefär 9249209019039203902940290452 klädesplagg varav 2 var gjorda av dun. Gick dock till skolan idag men har känt mig hängig hela dagen. Fanny följde med mig hem och ska sova här inatt, superious mys! Imorgon ska vi käka ute med "gänget" lol det låter så fult men vad ska man kalla det annars?! Och sen ska jag sova hos fanini....... Ha det göttans människor och wish me luck (att jag blir frisk!!)
 
 

Missing France

Den 2013-08-30, kl 18:57:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Andra "riktiga" dagen i skolan

Den 2013-08-27, kl 20:24:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Hello mina söta trevliga vänner. Ärligt talat händer det inte speciellt mycket i mitt liv för tillfället så jag har inte direkt något att prata om. Mennn.... Slutade vid tre tiden idag, jag blev vald till student council. Frågade min mentor om kören också (skulle vilja vara med på lucia) men han blev lite irriterad på mig för jag och Fanny har 98% fått ett JA på vårt hemliga projekt. Vi har ett möte med rektorn på måndag men han är jätte positiv och det kommer ta upp väldigt mycket av min fritid, student council, läxor, prov, nationella samt att han tycker att jag borde ha en fritid också. Men jag menar, prioriterar man rätt och inte skjuter upp saker hinner man faktiskt med rätt så mycket. Meeenmeeen jag kanske får chilla lite liksom. Nu ska jag hitta på något vettigt att göra och sedan sussa godnatti människor
 
 

Första skolveckan

Den 2013-08-23, kl 22:13:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tjaaaaa. Har haft en så bra vecka! Började ju skolan i onsdags, hade no-lesson day och halvdag till klockan ett. Samma med torsdagen, inga lektioner och slut vid halv ett. Hade dock mitt utvecklingssamtal klockan ett och efter det gick jag och Fanny till Max, käkade glass och sen vidare till Hööks där jag köpte en grimma till Nils. Dock var den förstor (Cob) så jag ska byta till Ponny storlek.
 
Idag började jag runt nio, alla nior på skolan skulle göra ett simtest så vi spenderade hela dagen (till halv ett ungefär) på Skutberget. Vi gjorde alltså testet utomhus. Första gången jag gör det! Det gick skitbra, dock var det lite kallt först eftersom klockan inte ens hade hunnit blivit tio, men det var ju så vindstilla och varmt i solen sedan. Efter skolan drog jag och Fanny till IKEA, det slutade upp med att vi la oss i en säng och skrattade. Vi måste ha leget där i någon timme. Sen kom Tilde och efter en hel evighet tog vi bussen till Mariebergsskogen och badade och umgicks med några klasskamrater.
 
Helt sjukt vad skönt väder det har vart idag! Känns ju som man har sommarlov fortfarande, speciellt eftersom jag inte har haft någon riktig lektion än. Har ett superbra schema och nya mentorn verkar rätt okej. Lite töntig men han har i alla fall humor. 
 
 

Nils♥

Den 2013-08-23, kl 22:02:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 

Får och en åsna

Den 2013-08-20, kl 21:23:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vaknade upp vid nio tiden idag. Var såååå himla trött efter att jag hade sovit hos Fanny så jag somnade vid 12 inatt, haha. Men det kanske inte är så konstigt om man bara har sovit fem timmar dagen innan. Firade lite idag att det var sista sommarlovsdagen + att alla andra gick i skolan medans man själv är ledig. Jag har hela sommarlovet (okej, inte hela!!!) väntat på att skolan ska börja igen men nu när den har börjat, för alla andra, skulle jag gärna ha sommarlov lite längre. Skadeglädje? Ohja! Haha. Har jobbat lite med Fanny idag och hjälpt mor med en massa saker. Hon uppfyllde sin dröm, att skaffa får. Så himla random. Och imorgon ska de köpa en åsna?! Jaaaa...... Jo men visst liksom. Pourquoi pas. Nu ska jag göra fransk manikyr och sedan ska jag sova. BIG DAY IMORGON, typ.
 
Tre bilder som jag hittade igår. Den överst från Tumblr är ju bara SÅÅÅÅÅ himla rolig. Jag och Fanny måste ha skrattat i minst tio minuter när vi hittade den. Alltså. Haha!
 

Barnens jul

Den 2013-08-19, kl 14:59:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Haha det måste vara den skönaste videon of all time. Såååå rolig!! 
 
 
Åkte till Fannini i lördags och har sovit här sedan dess. Ska däremot hem idag, ska bli lite skönt att träffa mammiiiiii igen. Ja jag har blivit värsta mammagrisen under sommarlovet. Så blir det om man spenderar 80% med henne av ens vakna tid på dygnet. Vi har haft det super mysigt, skrattat som attan, vart och simmat, käkat godis och bara haft så mysigt som jag och Fanny kan ha det! Igår blev vi väldigt övertrötta och kunde inte sluta skratta (jag menar verkligen det, vi skrattade i typ en halvtimma) så vi somnade runt 4-5 tiden i morse. Shit happens. Men vi gick upp pigga (halvdöda) vid nio tiden och firade att vi inte börjar skolan idag eller imorgon med amerikanska pannkakor.
 
HA DET SÅ KUL ALLA NI SOM GÅR I SKOLAN MOHAHAHAHHA
okej jag längtar till skolan och har gjort det i några månader nu men äääändåååå
 

Honest

Den 2013-08-13, kl 12:31:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag märker att jag inte har så mycket att göra på dagarna när jag är social på både Pinterest, Tumblr, Twitter osv. Jag njuter dock ganska mycket av att inte göra någonting, bara kolla på film, plocka på rummet lite och sådana saker. Har rensat som tusan bland mina saker, hämtat gamla bebis saker och kollat på och jag känner att jag äntligen har fått lite ordning på saker och ting. Måste dock rensa bland alla mina (17?) jackor... och sätta in bilder i albumena, beställa hem Frankrike bilder (från utbytet) och fixa iordning det albumet. Jag känner till och med att jag har fått ordning på alla bloggar jag har, har dock inte bloggat så mycket på denna för annat har fått min tid. Jag har en tumblr, Englundemmas.tumblr.com och en pinterest, Englundemmas. Följ mig gärna där! Och så har jag skaffat Polyvore, vet dock inte vad jag tycker än om det. I alla fall inte om att skapa egna, vilket jag märkte att jag sög på. Däremot är det roligt att kolla på andras collage. Heter Englundemmas där med. Min favorit när det gäller är mode är i alla fall Pinterest, kan inte tänka mig en bättre sida för det! Nu ska jag fortsätta fixa och dona lite. Hejdå!
 
 
 
 
 

The great Gatsby

Den 2013-08-12, kl 17:41:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är nog lite efter med att kolla på denna, men har inte haft tid och lust fören idag. Den var ju så himla bra!!! Även fast Leonardo DiCaprio är 39 år ser han ut att vara runt trettio, såå snygg! Men varför måste han dö i precis varenda film han gör? Jag tror ärligt talat inte att jag har sett någon film med honom där han inte har dött och jag har sett många Leo-filmer. Den var i alla fall väldigt bra, speciellt för mig som fullkomligt älskar 20-talet!
 
 
 

Avec Fanny 2day coolt huh

Den 2013-08-06, kl 19:46:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
 

Fixiiiii

Den 2013-08-05, kl 10:25:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Vaknade nyss och har precis ätit lite frulle... Ska hoppa in duschen och sen kommer Anna hit! Har inte träffat bruttan sen skolavslutningen, bortsett från en gång då jag råkade stöta på henne i Karlstad, men det räknas ej.. Det är tur att hon har lite matcher här ibland så att hon får en anledning att komma hit. Nu måste jag skynda mig, au revoir.
 
Jag bjuder på två sjukt sexiga bilder på mig, erkänn, jag är väldigt vacker?
 

Pics from the week

Den 2013-08-05, kl 10:22:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
Veckan har bestått av Fanny, sola, bada, äta och läsa. Goo vecka!! Plus Millas 1årskalas.

Hundbesök

Den 2013-08-01, kl 20:52:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi har fått besök av två små godingar nu. De ska stanna tills på lördag! Leo och Doris, såå gosiga och söta!
 
 

Nytt

Den 2013-08-01, kl 20:30:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 Fick med mig detta + två kjolar, ett par trosor och ett par shorts hem från Karlstad. Inte välbehövligt alls men wtfc. Kläder är alltid en sak man behöver.
 
 
 

Vad jag egentligen är intresserad av

Den 2013-08-01, kl 20:14:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jag har fått frågor om vad jag egentligen tycker om att göra, mina intressen. Så jag tänkte "wrap it up" nu.
Jag är en person som tycker om ganska mycket, allt från smink, matlagning till att spela CoD och gå i skolan. För ja, jag gillar skolan, allt som har med skolan att göra är intressant. Jag lägger mycket tid i skolfrågor och jag har redan bestämt vart jag vill gå på för något gymnasium, linje och exakt vad jag ska gå, hur jag ska klara av det och vad jag ska jobba med när jag blir stor. Men bortsett fråna att jag gillar många saker jag har några speciella intressen. 
 
Mitt största intresse är nog kläder, skor, allt som har med det att göra. Jag blir glad när jag köper dem, när jag provar dem och när jag använder dem. Samtidigt som jag ibland kan hata kläder. Ni vet de dagar då man vaknar upp och man provar och provar men ingenting känns rätt eller snyggt? Då kan jag ibland irritera mig på att jag har mycket kläder. Vid andra tillfällen är det bra. Jag gillar också allt som har med det att göra, modebloggar, modetidningar, allt.
 
Jag älskar böcker, triologier, romaner, faktaböcker, allting. Ena dagen kan jag sitta med huvudet nerböjt i en tumlande kärlekshistoria från 1800-talet och nästa dag i Harry Potter, bara för att dagen därpå läsa "En historik om nästan precis allting", har ni läst den förresten? Den är om NO ämnen och faktiskt väldigt intressant. Haha.
 
TVSERIER!! ÅÅhh, när jag inte läser eller dylikt älskar jag att kolla på en massa serier. Min favorit är och kommer nog alltid förbli, Gossip Girl. Kanske på grund av att det var den serien som förvandlade mig från en pojkflicka till en flicka. Det var helt enkelt den första serien jag kollade på (om man inte räknar med Eva & Adam och liknande). Min nästa favorit är The O.C., tack för den introduktionen Lisa;). Samma skapare som till Gossip Girl. Jag följer ungefär åtta olika tv-serier, samtidigt som jag kollar om på några. Synd bara att i princip alla har ett uppehåll nu under sommaren.
Pretty Little Liars
Hart of Dixie
The Vampire Diaries
New Girl
Teen Wolf
How I Met Your Mother
The Carrie Diaries
Awkward
- Har en massa serier på min 'To Do List' också. 
 
Det är nog de intressen som jag gillar mest, men jag tycker i princip om allting. Utom skogen, ibland, och att fiska. 

Glad flicka

Den 2013-08-01, kl 15:22:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kolla vad som damp ner i brevlådan igår. Har väntat på den jättelänge!! Inte för kläderna, eller förvisso kläderna också, men mer för att när höstkatalogen kommer betyder det att hösten är på gång, åtminstone i klädväg ;)
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide