Jaha ja..

Den 2013-04-26, kl 18:56:00
Filed in | Kommentarer: 0

Tydligen så lider jag av översynthet med bristningsfel och är i stort behov av glasögon. Så trevligt att höra på en fredag. Ska deppa sönder nu och interacta med mina vänner via snapchat woopwoop

se vilka vackra vänner jag har, vill bara pussa på dem!! 


zzzZZZ bonne nuit

Den 2013-04-23, kl 20:49:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Två snapshots och una hela pica fra igår, oui oui nu skall jag plugga, plugga och plugga ännu mera. Au revoir


 

Bortom Sjärnan

Den 2013-04-22, kl 14:18:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Avslutade en helt underbar bok igår, Bortom Stjärnan av Elisabet Nemert. Måste faktiskt vara den bästa boken jag någonsin läst. Även fast den innehåller lite hemska saker var den helt fantastisk. Boken utspelar sig ungefär vid Jesus födelse och jag älskar historiska kärleksromaner, dels för att man får en insyn i hur livet såg ut då samt att de ger en mer mysig känsla (tycker jag). Den är verkligen värd att läsa! Tror faktiskt att den toppar alla böcker jag någonsin läst.. Den var helt fab!
 

Den 2013-04-22, kl 08:09:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
It's strange how much you can love someone  you don't mean anything to.

New in

Den 2013-04-21, kl 15:06:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Mamma kom hem med nya kläder förut! Det har hon gjort flera gånger denna vecka, looooove it! 
 
Rosa klänning - H&M # vit tunika - Gina # grå klänning - 365 Sunshine
 
Mamma har också köpt en Lacoste tennis kjol till mig som antagligen snart kommer att komma. Den är så snygg! Ser ungefär ut så här fast det är en omlotts modell jag kommer att få.
 

Dagen

Den 2013-04-20, kl 23:15:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jag och Nora gick en låååång promenad idag och då så åt vi första glassen detta år (för båda) och sen åkte jag hem och hjälpte till med efterätten. Vi åt trerätters hemma därför att det idag var ett år sedan mamma och Lars träffades, awwww! Nu ska jag ta ikapp litte serier gnight
 

Fredag

Den 2013-04-19, kl 17:29:00
Filed in | Kommentarer: 0

Försov mig med en timme (!!!!!!!) imorse... Gjorde mig i ordning och åt frukost på mindre än tio min, kan ni fatta det?! Har i alla fall mått lite bättre idag. Efter skolan följde jag med Petter hem en stund och nu är jag snart hemma. Lisa frågade om jag ville träffa henne, Emma och Julia ikväll så jag antar att det blir så. Ha en bra kväll!! :)

 


Dagens toa bild

Den 2013-04-19, kl 17:07:40
Filed in | Kommentarer: 0


Hur söt?!?!

Den 2013-04-19, kl 17:05:04
Filed in | Kommentarer: 0

Fick en bild på min lillasyster förut av pappa, så himla söt! Hon kan gå och allt, tiden flyger förbi ;)


ATM

Den 2013-04-18, kl 21:57:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Säg hej till mina nya bästa vänner

halstabletter och te<333 love you<33333
 
För er som inte känner mig använder jag mig mycket av sarkasm. Förstår ni inte min ironi bör ni trycka på krysset längst upp på högra sidan skärmen XDDDD
 

Idag

Den 2013-04-18, kl 20:32:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så har det regnat, woopwooooooop.. Kunde knappt sova inatt på grund av att jag hade så ont i halsen och att det rann från min näsa, haha trevligt. Bestämde mig dock för att gå till skolan ändå i detta skitväder. Fanny slog vad med mig häromdagen att om jag gick fram till en person på min skola och skakade hand med denne och sa "goddag, hur står det till?" skulle jag få 50 spänn, ingen trodde att jag skulle göra det jag menar, galet lättförtjänta pengar. Dock skäms jag ihjäl nu haha.....(Ja, jag gjorde det, tyvärr).. Försökte få prao plats efter skolan också men fan vad svårt det ska vara denna termin då, det är ju 16-gräns på alla ställen, blir så sur. Nu ska jag ta ikapp lite serier, plugga och duscha, godnatt♥

Reflektion

Den 2013-04-17, kl 19:42:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi hade en assembly för alla i åttan igår. Med andra ord, 150 (mer eller mindre) elever samlade i matsalen tillsammans med ens mentorer och de i personalen som är viktiga. Ex som rektorn, vice rektorn, akademsk & it samordnare etc. För er som inte har assembly så används det (i alla fall på min skola) till att prata hur det går i skolan, hur vi sköter oss osv. En sak som togs upp denna gång var tips på hur vi skulle klara det sista veckorna i skolan. En av personalen kommenterade i slutet att det var så tyst, 150 elever sittandes tillsammans och INGEN sa något till någon. Vi elever tänker ju inte på det eftersom det är "vardagsmat", men när man hör det av någon annan blir det ganska otroligt. Tänk er en sådan stor grupp av 14-15 åringar sitta tillsammans i en halvtimma utan att någon sa något utan alla bara har suttit och lyssnat på lärarna. Nu i efterhand tycker jag att det är ganska coolt ändå.

Mina hårtips

Den 2013-04-15, kl 18:53:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Mina hårtips
 
Klickade in på denna sida förut, (länken ovan) det finns allt ifrån balsam, schampoo till plattänger och hårinpackning för frissigt hår. Med andra ord finns det nog allt som har att göra med hår! Det finns även olika hårguider om hur man fixar vissa frisyrer och så vidare, super bra! Nu tänkte jag dela med mig om mina tips.
 
1. Borsta aldrig håret när det är blött! Kamma det istället med en bredtandad träkam.
2. Ha hårinpackning minst en gång i veckan (i hela håret). Får du fett hår väldigt ofta är det väldigt bra att ha det.
3. Tvätta inte håret för ofta, det skadar håret mer än vad man tror! Använd hellre torrschampoo då och då istället.
4. Använd hårprodukter som matchar din hårtyp, har du t.ex. torrt hår ska du använda produkter för torrt hår.
5. Om du fönar/plattar/lockar eller dylikt ska du använda en värmeskyddande produkt i håret innan för att inte håret ska ta skada utav det.
6. Om man vill att håret ska få stadga kan man spruta hårspray på borsten och sedan borsta håret.
7. När du har i schampoo/balsam i håret ska du gärna massera in det i håret. När man masserar hårbotten så startar blodcirkulationen och det gör att håret växer snabbare.
8. Om du tappar hår kan det bero på att du stressar för mycket eller helt enkelt behöver klippa dig!
9. Drick mycket vatten och ät kryddstark mat, det är bra för både blodcirkulationen, hälsan och håret. 
10. Om man vill få "saltvatten känslan" i håret samt snygga lockar så är det ett bra tips att använda saltvattenspray, älskar det!
11. För att få en så snygg look som möjligt ska man klippa håret efter ens ansiktsform.
12. Har man tjockt hår är ett bra tips att tunna ut det då och då, ibland kan det vara svårt att få håret helt rent på grund av det. 
 
Här finns det en massa jätte bra tips för hårvård osv.
 
Produkter jag använder är Aussie Anti Frizz Schampoo & Conditioner. Luktade på dem en gång inne på Åhléns och har vart fast sedan dess. Inte bara för att de funkar utmärkt men även för att de luktar bubbelgum! Kan inte sluta lukta på mitt hår när jag har använt dem.  
 
 
Tycker även att alla Redken produkter är super, de luktar gott och är bra mot håret. Min favorit är deras Colour Extend Rich Recovery (hårinpackning för att behålla hårfärgen). Luktar gott och håret blir jätte fint efter användning. 
 
 

Paramore

Den 2013-04-15, kl 18:06:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Laddade ner (busig flicka:P XD) det nya Paramore albumet och äääälskar det! Det är väldigt ovanligt av mig att gilla många olika låtar från samma album.
Och hur kan man (om det ens är möjligt) inte gilla Hayley? Hon är så skön och cool!

Kanelbullar och långa promenader

Den 2013-04-14, kl 21:27:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det är vad denna helg har bestått av! Plus en massa FaceTime pratande med A&F och serietittande. Det är förresten bra att du finns Nora! Så sjukt skönt att ha någon att gå på promenad och prata med. Behövde en lugn helg. Märkte hur tröttheten efter veckan kom ikapp mig igår, somnade halv elva och vaknade efter tio idag, haha! Nu ska jag plugga lite matte, duscha och sen sova.
 
Det var första gången jag gjorde bullar själv så de blev väl inte direkt världens godaste men helt okej i alla fall!

Soon!

Den 2013-04-14, kl 10:42:29
Filed in | Kommentarer: 1


Hemskt

Den 2013-04-13, kl 13:17:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Varför ska det snöa igen? Direkt när man tror att det äntligen är vår så ska det komma snö. Så himla irriterande! Har tröstkollat på en massa avsnitt av Gossip Girl hela morgonen. Bästa serien!
 
 

Klänning till dopet

Den 2013-04-13, kl 12:59:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Har letat efter en klänning som jag kan ha på mig på min kusins dop. Hittade några men vet inte vilken jag vill ha!!
 
Vilken tycker ni? :P

Tgif

Den 2013-04-12, kl 21:36:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Och så har en till vecka gått! Nu ska jag kolla på några O.C. avsnitt och sen ska jag sova, ska bli skönt att få sova länge imorgon:) godnatti
 
 Moi idag, hade dock bytt ut västen till en regnjacka och scarfen till en varm halsduk! haha, hatar vädret!!!!

Sötnos

Den 2013-04-12, kl 07:24:00
Filed in | Kommentarer: 0

Nu tycker jag att min söta lillasyster och styvmor  ska ta och komma hem! Saknar dem.


atm

Den 2013-04-11, kl 20:28:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Pratar med qvist på skype just nu, ska plugga efteråt. Idag har jag bara haft två lektioner och de var efter lunch, innan kollade nämligen min klass och en till 8a på skolan på teatern Anne Franks Dagbok. Den var väldigt bra men sorglig.. Har förövrigt lite ångest över allt möjligt just nu, från betygen till pengar till franska resan osv, att jag inte lägger ner mig lika mycket i skolan och att det definitivt syns på mina betyg i vissa ämnen. Dock har denna månad och förra vart väldigt stressig så det beror väl på det samt att jag får skylla mig själv, men ändå. Nästa månad kommer ju bli betydligt stressigare. Har en planerad sak nästan exakt varenda helg.
 
Kommande händelser:
17 april = student council filmgruppen jag är med i (på skolan) har en filmdag för 5orna
11 maj = dop 
13-17 maj = prao
17-21 maj = Barcelona
29 maj = betygen sätts!!!
29 maj- 5 juni = Frankrike
8-9 juni = ska till Umeå för min storasyster tar examen
11 juni = skolavslutning
 
Ska alltså utomlands två gånger i maj och har prao en hel vecka samtidigt som vi har en massa prov och betygen sätts. Allvarligt talat har jag redan börjat att stressa på grund av det. Nu ska jag plugga lite graphing, 3D geometry och fractions, hejdå!
 

Flipped

Den 2013-04-09, kl 23:00:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag kollade ju på en av mina favoritfilmer förut, Flipped. Den är så himla fin! Och så älskar jag 60-talet. Kolla på den!! En av de sötaste filmerna någonsin. 
IMDB
 

Illamående

Den 2013-04-09, kl 22:54:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Dagen har vart riktigt bra. Förutom några undagtag då förstås.. På science lektionen idag skulle vi dissekera får hjärtan, wiiiiieeeeeee♥ ne men usch det var nog det äckligaste jag har vart med om. Man behövde inte vara med om man inte ville men jag höll ut hela lektionen, TOG TILL OCH MED PÅ HJÄRTAT KAN NI FATTA!!!! Hade dock dubbla plasthandskar på mig och det var så gross!!!! Mådde super illa hela tiden, kändes verkligen som att jag skulle spy plus att jag var helt yr för jag fick syrebrist pga att jag vägrade andas med näsan haha... Men min lärare var super stolt över mig ;)
 
Efter skolan snackade jag lite i Facetime igen med Alma (har blivit standard efter att fransmännen åkte), dock var inte Felicia med denna gång :( Bakade även chokladbollar och kollade på min favoritfilm med min söta lillasyster, så mysigt. Nu ska jag sova och antagligen drömma om min pojkvän inatt igen, hihi saknar han!!! Godnatt

Skola igen!

Den 2013-04-08, kl 21:56:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Efter ett långt påsklov så var jag tillbaks i skolan igen idag. Känns riktigt bra faktiskt! Har saknat mina klasskompisar♥ Och en kommentar till bilderna, ibland måste man bjuda lite på sig själv och btw! Jag gick inte runt och visade magen hela dagen, min blus hade på något mysteriskt sätt åkt upp under bilderna haha..
 


What i've done the last days

Den 2013-04-08, kl 21:50:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
 
Haft en shoppingdag med brudsen, hållt i en riktig dollar (can you imagine?:P) köpt kläder och skor (mer än vad som visas:P) ätit glass och träffat min kära kusin och ätit lunch med henne och farmor. 

Torsdags

Den 2013-04-08, kl 20:16:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Mars 2013

Den 2013-04-08, kl 17:56:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bildkvalitén suger då jag använde min iPhone hela tiden... Synd att jag inte drog runt med min systemkamera, ångrar det grymt mycket. Jag ska ta med den när vi ska åka till dem vilket är om ........51 dagar!!!!! Hade den bästa veckan i mitt liv, lärde känna alla så bra och fick så mycket nya kompisar. Alla är helt underbara. Love you guys!♥


Finfina kusin<3

Den 2013-04-08, kl 17:00:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Flis

Den 2013-04-05, kl 12:11:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Lisa kom hem från England igår så jag åkte dit och sov över. Fick en VS bodysplash av henne, luktar super gott! Vi tog även en massa bilder och pratade i evigheter. Har saknat henne väldigt mycket!
En bild från igår

Exakt så jag känner

Den 2013-04-05, kl 12:10:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vattumannen 21/1–19/2

April blir krävande på mer än ett sätt. På arbetet ställs det höga krav och du känner att du stundvis inte räcker till. Egentligen handlar det mer om en känsla hos dig än det du presterar. Du är så van vid att ligga i topp att du blir frustrerad när saker inte fungerar så som du vill. Under mitten av perioden väntar en resa. semester, eller jobb. April blir en nystart i många sammanhang.

© Headerbilder från Wallpapers Wide