Torsdag

Den 2012-08-30, kl 20:59:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Näst sista dagen innan helgen är snart slut nu. Känns faktiskt ganska gött! Har pluggat lite nu och börjar bli så himla trött (fast att klockan bara är 20.51)..... Ska nog plugga lite till och sen kolla på ett avsnitt av Pretty little liars som kom ut igår. Me like. Börjar bli förkyld också tror jag. Har haft ont i halsen hela dagen idag och vart lite snorig. Har ungefär tusen koppar te men det hjälper inte ett dugg. Stackars mig och alla andra som börjar bli sjuka/är sjuka.... Har tänkt på att jag skriver ... rätt ofta men jag gillar det, haha. Godnatt alla!

 


2012-08-29

Den 2012-08-29, kl 19:58:08
Filed in Plugga | Kommentarer: 0
De tre skoldagarna som gått har vart jätte bra! Har träffat alla nya lärare nu och jag är jätte nöjd! Har redan haft många av dem redan men några är nya och de verkar super bra. Tänkte plugga lite så jag satt på datorn för jag behöver internet när jag ska plugga. Och det slutar självklart som vanligt med att jag sitter och chattar på facebook och kollar bloggar :PP Tufft! Nej jag måste faktiskt plugga nu! Ska nog leka Hermione en stund, hehe. Hejdå, ha de gött! Förresten!! Jag har färgat håret mörkt.
Fast jag tror det är mörkare i verkligheten..... En dålig bild jag tog när jag var på väg hem från skolan!
Just ja, de som går i 8an på engelska ska praoa v42 och idag innan jag tog tåget hem gick jag och Anna till Waynes Coffee på stora torget och jag fick direkt en prao plats där, härligt.
Hejdå igen

Good night

Den 2012-08-26, kl 22:35:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

22.12

Den 2012-08-23, kl 22:12:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...Är avklarad. Måste säga att våra nya mentorer är jätte bra, speciellt den manliga, han är riktigt rolig! Vi har en manlig mentor som är kanadensisk och en kvinnlig som är finsk. Vi ska han i engelska och henne i matte. Han kan också franska eftersom han är från Kanada så det är kul eftersom jag går i franska! Slutade halv ett idag och kom hem runt två tiden. Väldigt skönt att komma hem tidigt måste jag säga! Slutar samma tid imorgon och tänkte ta samma buss då. Det ska bli kul för Anna följer med mig hem och sover hos mig hela helgen! Vi får se vad vi hittar på... 
 
Är riktigt super trött och funderar på att gå och lägga mig och sova. Har inte vant mig än med att gå upp halv sex, haha. Men det är ganska skönt för skolan börjar på "riktigt" på måndag. Den här veckan (från onsdag) har vi bara "lära känna" och informations lektioner! Men.. Jag tror faktiskt att jag går och lägger mig nu. 
Goodnight peeps!:)
 
 

Första skoldagen avklarad!

Den 2012-08-22, kl 17:04:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är riktigt trött nu men längtar faktiskt tills imorgon! Vi fick våra skåp, ett häfte och så idag. Ganska bra dag. Men jag slutade 14.30 och var hemma ungefär 10 över 4.... Men som tur är slutar jag 12.30 hela veckan (eller ja, det som är kvar på den) och på fredag följer Anna med mig hem och sover här hela helgen tror jag! Mysigt♥
 
moi idag
Haha, nu ska jag plugga och sen gå ut och springa! Hejsvejs

Nyduschad!

Den 2012-08-21, kl 20:30:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom nyss ut ur duschen och ska bara äta lite och sen krypa ner under täcket och sova. Har faktiskt fixat nästan allt på listan! Wow! Haha... Godnatt!

På göra-listan

Den 2012-08-21, kl 13:15:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Just nu är:
 
Plugga lite, tänkte att jag skulle starta lite, jobbigt att inte komma ihåg någonting!
Fixa naglarna
Ta ut kläder till imorgon
Städa mitt rum
Gå ut på en långpromenad med den vackraste tjejen som finns
Byta sängkläder
Hjälpa min bror med en sak
 
Det står på listan just nu. Bäst att sätta igång! 

1 dag kvar!

Den 2012-08-21, kl 13:11:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Eftersom det bara är en dag kvar på mitt sommarlov tänkte jag skriva en summering över sommaren!
 
Jag har vart på liseberg 2 gånger, en gång med pappa, lillebror och styvmamma (det vet ni som läser min blogg redan) och en gång med Sofie (min "styvsyster"). Och jag har också vart på Ullared 2 gånger, en gång med pappa och en gång med mamma, Lars & Sofie. Har tillbringat en helg med de sistnämnda i Göteborg och haft jätte mysigt, gått på stan väldigt väldigt mycket osv. Det var kul då också för då var det Gothia Cup så vart man än gick kom det fram en massa lag/lagmedlemmar och pratade med en! 
-Har inga bilder på det eftersom när jag skulle ladda in bilderna på kameran försvann en hel del. :(
 
Jag har vart en långhelg i Stockholm hos pappa. Vi gick på stan väldigt mycket, köpte lite kläder och sen följde jag med pappa till hans jobb och tränade! Hm.. Vad mer? Jo! Vi åt Thai på favorit thai stället. Det ligger nära Östermalm fast på väg mot stan har jag för mig. Eftersom pappa bor på Östermalm brukar vi gå för det ligger ju väldigt nära. 
 
 
Jag har hängt lite med Jenny (min moster) och hennes pojkvän Arthur när de var i Kristinehamn, vi var ute och badade flera gånger och sen så åkte jag Jenny och min lillasyster till Karlstad och shoppade och åt glass på Carli's. De har nog världens godaste glass! 
Jag har hängt vid poolen hos pappa, vart med en massa kompisar, ätit glass, badat och sånt! En väldigt bra sommar helt enkelt! Men nu ser jag faktiskt fram emot att skolan börjar imorgon. 
Det viktigaste som har hänt den här sommaren:
Är att jag har fått en lillasyster, Amelia. ❤
 

Hos pappa

Den 2012-08-20, kl 20:08:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag och Philip provade hennes mössa. Känner mig riktigt snygg på bilden haha. Måste ändå säga att lilla sötnosen passar bäst i sin mössa! Förresten, förlåt för de snea bilderna...

Bilder från i somras

Den 2012-08-20, kl 10:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Uppe

Den 2012-08-20, kl 10:06:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är jag vaken! Sitter och lyssnar på min spotify lista Emmas och funderar på om jag ska gå ner och duscha eller om jag inte orkar det nu, haha. Blev väckt ungefär halv 8 förut på grund av en himla massa sms.... Fick en massa av såna som var på väg till skolan. Jobbigt. Kunde inte somna om heller då på ett tag så jag gick ner och åt frukost. Men till slut! Är pigg nu i alla fall. Ska göra lite saker och sen träffa pappa och alla där och senare hade jag gjort upp med Filip att vi kanske skulle träffas. Får se om jag hinner;)
Läser ni det här nu och bor i kristinehamn så får ni ha en bra skoldag! Och ni andra får ha en bra helt vanlig dag.

Bytt design!

Den 2012-08-20, kl 00:44:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Haha varför blir alla mina designer grymt töntiga?.... Ja ja, jag gillar när det är gulligt ha ha. Ville ha lite mera höst känslor och det fick jag!
Kanske byter någon annan dag... Får se om jag orkar. Godnatt peeps

Byta design?

Den 2012-08-19, kl 22:30:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Funderar på att byta design, den jag har nu är ju fin (tycker jag) men den känns så himla tråkig! Plus att Inläggen ser jätte tråkiga ut på grund av designen haha.. Vad tycker ni? Ska jag byta?

Några dagar kvar på sommarlovet

Den 2012-08-19, kl 22:24:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Kom hem för ett tag sedan. Var och hjälpte min mormor & morfar med och fixa igång deras iPhones, haha..
Men jag tror det gick bra! De fattade det mesta i alla fall. =) Har vart kattvakt hela helgen med min kusin men jag åkte hem rätt tidigt imorse. Vi kollade på She's out of my leage igår, den här snyggingen är med där!!
Ni kommer förmodligen ihåg han från Systrar i jeans 1? 
Hehe.
Fick världens snyggaste Ralph-tröja av min älskade bror i förrgår. Älskar både den & han! Tack!!!
Den är ljusrosa och turkos. Har också fått lite annat de senaste dagarna! (Fast av mamma)
Nu ska jag kolla på någon film och sen ska jag försöka somna innan 12 för att vänja mig lite tills skolan börjar, har ju faktiskt några dagar kvar på sommarlovet!! Ni i K-hamn får ha så kul imorgon på skolan medans jag spenderar dagen hos pappa! Har förresten blivit beroende av Instagram.... Har haft det på mobilen i evigheter men inte velat göra att acc på grund av att jag visste vad som skulle hända. Typiskt. Godnatt♥

Idag

Den 2012-08-18, kl 13:16:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Just nu: 
Äter lunch på Orion, gott!
 

4 dagar kvar!

Den 2012-08-18, kl 00:25:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Är det bara till skolan börjar. Det ska bli ganska kul ändå, har saknat skolan lite. 
 
 
Ha ha

Höst

Den 2012-08-18, kl 00:21:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Just nu längtar jag helt galet mycket efter hösten. Jag menar, det är ju ändå knappt sommar så. Har alltid tyckt att hösten är mysig. Att krypa ner under täcket och läsa böcker. Dricka te och kolla på film en regnig kväll. Plugga (låter helt galet, men det kan vara mysigt) med tända ljus medan det är mörkt ute. Mysa i varma tröjor när det är kallt ute. Få använda kappa, halsduk och mössa. Se de första snöflingorna falla. Ååh vad jag längtar! Någon mer som gör det? 
Det är så vackert på hösten.

Hunter & Katter

Den 2012-08-17, kl 18:47:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
De senaste dagarna: 
Är just nu kattvakt med Bästa kusin! (en av de 2 bästa) och vi ska vara kattvakt åt deras storebrors katter hela helgen, mysigt! Har också fått ett par rosa Hunter stövlar, tack världens bästa mamma!!!♥
 
FÖLJ mig på instagram: emmalinneaenglund
OCH på twitter: iamemmae
Är mycket socialare där! :)
 
Ha en bra fredag!

Det jag skrev nyss

Den 2012-08-14, kl 12:11:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Om att ni skulle skicka erat namn+efternamn till mitt nummer, gör inte det snälla.... Då kommer jag bara att få en masa mer sms som jag inte kan varken svara eller kolla på :(

Gårdagen

Den 2012-08-14, kl 12:08:10
Filed in Bilder, Film, Vackert | Kommentarer: 1
Vaknade för en stund sedan! Ska göra mig i ordning och sen vara med Nora. Det är bara 8 dagar kvar till skolan börjar nu, känns både gött och dåligt... Fick nyss tillbaks min mobil som Peter hade lagat, han var tvungen att flasha om den så nu är den som ny! Dock så märkte jag nu att skärmen inte funkar, åååh!!!!!!!
Startade den och fick 17 sms, men nu kan jag ju inte ens kolla dem eftersom jag inte kan peta på skärmen.. Jävla touch! :(
Så jag har inga kontakter eller något så ser ni det här, skicka erat namn+efternamn till 0703879328!!!!
Igår var jag barnvakt i princip hela dagen så jag tillbringade dagen med att kryssa för saker på min att göra lista: 
 
Städa rummet (även garderoben och skåpet)
Göra om i garderoben och skåpet
Baka
Stryka alla skjortor jag har 
Kolla klart på de 2 sista Harry Potter filmerna
 
Allt de fixade jag igår! Plus att jag kollade på LOL och lagade mat med mamma.
 
 
 
 
 
Orkade inte baka något annat, haha... Förresten! Ni som inte har sett LOL, se den! Den är faktiskt väldigt bra.
Väldigt tonårig med tonårsproblem! Och vill ni inte se LOL måste ni se den ändå för en av världens snyggaste killar är med i filmen!!!
Ha en bra dag♥
 

trasig typ

Den 2012-08-13, kl 16:07:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Min mobil funkar inte så vill ni mig något får ni skriva på facebook!

Gårdagen

Den 2012-08-12, kl 21:36:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
En bild från igår!

Hos Lisa

Den 2012-08-11, kl 23:02:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
På hennes syrras avskedsfest. Ska sova hos Lisa inatt när alla har dragit härifrån, mysigt!
Lägger upp bilder sen från Lisas blogg. Ska också lägga upp andra bilder sedan, t.ex. del2 ;)

Amelia♥♥♥ ...

Den 2012-08-10, kl 16:25:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
... Heter min nya lillasyster! Jo för idag blev jag nämligen storasyster igen. Är en super glad just nu.
Älskar dig lilltjejen! ♥


Är med

Den 2012-08-09, kl 19:50:09
Filed in | Kommentarer: 0
Filip.
Ciao.
 
Btw, han ville att jag skulle göra en kategori som hette Filip, därför gjorde jag det hihi.

Leo DiCaprio & DB

Den 2012-08-09, kl 19:44:58
Filed in Bilder, Inspiration, LeoDiCaprio, Vackert | Kommentarer: 0
 

Den 2012-08-07, kl 22:04:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Älskar dig lillasyster!
 

Sommar 2012 del1

Den 2012-08-06, kl 12:53:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jag har vart på semester i en vecka med pappa, min styvmor och min gulliga lillebror.
Vi besökte: Ullared, Göteborg, Liseberg, Lomma, Malmö, Danmark & Legoland.
Det var jätte mysigt verkligen!
 
Liseberg
 
 
Lomma - det var så vackert där! Stranden var helt amazing! Och vattnet, helt turkost...
Gjorde ju inget heller att man såg över till Malmö, Turning Torso, bron & Danmark från vattnet. ♥
 
 
 
 
Frihetsgudinnan ♥ Den är gjord på 1,2 miljoner legobitar, haha.
Legoland var jätte coolt faktiskt. Fanns så mycket att kolla på. 
 
 
Det var ungefär allt den veckan med pappa. Lägger upp del 2, ikväll, imorgon eller när jag får tid. 
Ha en bra dag!

Sommar

Den 2012-08-05, kl 22:28:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Har inte bloggat på evigheter... Tänkte göra ett inlägg om allt jag har gjort under sommaren, kanske blir uppdelat i några inlägg. Ska göra det precis när jag har publicerat detta! Så kolla min blogg om en stund!
 
 
 

© Headerbilder från Wallpapers Wide