Baking at high level

Har spenderat hela dagen med att baka, typ. Från klockan två ungefär. Min moder fyllde ju år igår och hon var inte hemma utan åkte till Göteborg till hennes syster så idag när hon kommer hem tänkte jag överraska henne med en massa nybakade saker. Har hunnit med att göra en kladdkaka, brukar göra det ganska ofta för min familj (speciellt min storebror) uppskattar mina kladdkakor väldigt mycket. Har en hemlig ingrediens som jag brukar ha i som gör den suuuuupergod. Gjorde den dock ännu mer annorlunda denna gång och jag har aldrig smakat på så god kladdkakssmet!! Har också gjort kärleksmums, dock hittade jag ingen kokos.... Så jag får be mamma köpa det imorgon. Och just nu har jag scones inne i ugnen. Jag ääälskar scones, tillsammans med te och marmelad. Foodporn
 
Jag har aldrig gjort scones i formar förut, däremot såg jag en som hade använt det så jag ville prova, det blev faktiskt bra. Däremot blev dem ju väldigt runda och avlånga. 
 
Det känns som att jag har gått upp flera kilo idag, fast jag bara har smakat på smeten haha. Jag kanske kan se in i framtiden. 
 
 

Kommentarer

Kommentera här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback