Vattuman about moi


Haha jag vet inte vad det har tagit till mig, men jag tycker att det har blivit kul på sistone att läsa horoskop och om stjärntecken (eller ja mitt lol :PP;PPP)  hahaha
 
 
Vattuman
POSITIVA EGENSKAPER
 
Human, intellektuell, lojal, originell, självständig, uppfinningsrik, vänlig, ärlig.
 
NEGATIVA EGENSKAPER
 
Enveten, inåtvänd, känslokall, lösgjord, oförutsägbar.
  
GILLAR
 
Drömma och planera för framtiden, goda vänner, ha kul, slåss för sin sak, tänka på det förflutna. 
 
OGILLAR
 
Brutna löften, det vardagliga, idealism, imitationer, långvarig ensamhet.  
 
PERSONLIGHET
 
Vattumannen är en stark och attraktiv personlighet. Det finns två olika huvudtyper. Antingen är du blyg, hemlighetsfull, stillsam, känslig och tålmodig. Eller så är du översvallande, livlig och exhibitionistisk. Alla Vattumän är kraftfulla och viljestarka, men eftersom du söker sanningen frömför allt, är du inte sen att erkänna när du har fel. Du har förmågan att se båda sidorna av en fråga. Du är human, kärleksfull, omtänksam, hjälpsam, uppriktig, djupsinnig, vänlig, raffinerad och ibland idealistisk, och du tror på det goda i människan. Du är snabbtänkt, aktiv och framhärdande, utan att vara självgod, och du uttrycker dig med förnuft och eftertanke, och ibland med en torr humor. Du är även intelligent, koncis, tydlig och logisk.
 
Du är ofta mycket fantasifull och psykiskt intuitiv. Du kan till och med vara överimaginativ, mediterandes över abstraktioner utan någon verklig betydelse för ditt liv. Men detta kan också vara till din fördel inom forskning. Du kan bli så hängiven åt ditt arbete att du driver dig själv till utmattning och du kan då till och med skada din hälsa.
 
Du riskerar att bli fanatiskt exentrisk, nyckfullt egoistisk och överdrivet lösgjord. Du har en benägenhet att dra dig undan från samhällslivet och du har en tendens att bli extremt dogmatisk i dina åsikter. Du kan till och med utveckla så stor avsky mot folk att du börjar hata alla människor.
 
 
YRKEN
 
Du jobbar bäst i grupp, förutsatt att du får en ledande roll. Du har en känsla av samhörighet med naturen och ett stark begär för kunskap, vilket gör dig väl lämpad som astronom eller naturvetare. Du kan också lyckas inom fotografering, radiografi eller el, eller vad som helst inom teknik. Du kan också vara författare, poet, lärare eller socialarbetare. Ibland är du en begåvad underhållare eller musiker.
 
RELATIONER
 
Du har inte så många vänner. Ibland förefaller du vara nedlåtande mot andra människor och du gör dig inte mycket besvär att bekanta dig med människor som inte tilltalar dig, och du kan ibland uppfattas som kylig. Men när du väl hittat någon som du anser värdig din vänskap och kärlek, är du beredd att offra allt för den personen. Men du är fortfarande väldig krävande, och om du blir sviken kan din ilska vara fruktansvärd och om du blir disillusionerad glömmer du det aldrig.
 
 
Din motsats
 
Lejonet
 
 
SJUKDOMAR
 
Blodsjukdomar, dålig cirkulation, nervösa störningar, problem med anklarna, skador på nedandelen av benen, sömnbrist, åderbråck.
 
 
STYRANDE PLANET
 
Uranus
  
VETENSKAPLIGT NAMN
 
Aquarius
  
NYCKELORD
 
Upplysning
 
PERSONLIGT NYCKELORD
 
Jag vet
 
LYCKONUMMER
 
1 och 7
 
LYCKODAG
 
Onsdag

Kommentarer

Kommentera här!:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback